Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: játszópárna

Egy gyerekkori ismerősöm, aki ma már szintén anyuka, keresett meg azzal pár napja, hogy szeretne egy játszós párnát (vagy játszópárnát?) a kislányának. A babakorú hölgy ugyanis imád mindenféle gombot, szalagot és cipzár birizgálni.

fotó: Lilla

0 Tovább

A babragéptől a pocsolyamasináig

Aino Havukainen és Sami Toivonen egy finn illusztrátorpáros két tagja, több nyertes mesekönyvet is jegyeznek. A Cerkabella kiadónál megjelent Tatu és Patu fura masinái című könyvükben két feltaláló kisfiú, minden család számára nélkülözhetetlen gépeit mutatják be. Nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is nagyon érdekes, jó szórakozás együtt felfedezni a masinákat, nézegetni az aprólékos rajzokat.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: mágneses horgászkészlet

A sok szuper Etsy-n talált játék után arra jutottam, hogy valami teljesen egyedi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni a kisfiamnak a második névnapján. A múltkor az állatkertben az unokabátyja jót játszott egy horgászós játékkal, innen jött az ötlet, hogy mágneses horgászkészletet csinálok neki. Itt egy kis ízelítő a végeredményből, a tovább után pedig szokás szerint elárulom, hogyan készítettem!

fotó: Lilla

0 Tovább

Játékok kisfiúknak az Etsy-ről

Hamarosan itt van Bálint névnapja (mi november 3-án tartjuk), éppen ezért körbenéztem az Etsy.com-on, ajándékok után kutattam. Most bemutatom a legjobbakat!

1. Fából készült helikopter, 1.820 forint

2. Utazós autópálya, 1.480 forint

3. Textil memóriakészlet, 4.545 forint

4. Horgolt fénykard, 9.545 forint

0 Tovább

Divat SOS 2. - A törlőkendő

Itt is a Divat SOS sorozat újabb része. A textilfilc után, most egy másik nagy kedvencem jön: egy folttiszítót technikát mutatok. A reggeli rohanásban sokszor előfordul, hogy egy folt kerül a ruhánkra reggeli közben, vagy éppen fogmosáskor. Korábban ilyen esetekben én a víz-szappan-hajszárító hármast használtam, de ez macerás és hosszadalmas is volt, és sokszor az eredeti foltnál egy sokkal hatalmasabb vizes, szappanos paca lett a ruhámon. 

fotó: Lilla

Egyik reggel jött egy ötlet, hogy a sminklemosókendővel próbáljam meg kiszedni a foltot, és láss csodát, nagyon szépen kijött! Mióta anyuka vagyok, pedig popsitörlőt használok az instant ruhafoltok eltávolítására. A popsitörlő egyik előnye, hogy nagyobb a mérete, mint a sminklemosó-kendőnek, valamint az ára is sokkal kedvezőbb, a gyerek miatt pedig ráadásul mindig van itthon!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek