Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zászlós girland olcsón és egyszerűen

A héten, pénteken volt a bölcsis évzáró ünnepség, amely során minden csoport műsort adott elő, és a nagyok, akik ősszel oviba mennek, elballagtak. (Olyan megható volt, hogy jövőre, amikor az én nagyfiam ballag majd, biztosan nem tudom visszatartani a könnyeimet - most is nehéz volt.) Ezt a mókát mindig a bölcsöde udvarán rendezik meg, a műsor után az udvaron van evi-ivi és zenés mulatság. Természetesen az udvar is ünneplőbe öltözik erre a pompás alaklomra. A gondozónénik irtó kreatívak, szalvétából készül zászlós girlandjaik olyan mutatósak és ötletesek, hogy muszáj volt lefotóznom és megosztanom veletek.

fotó: Lilla

0 Tovább

Itt az első Pocket Trailer kollekció

Elkészült az első Pocket Trailer kollekciót, és a termékek mától rendelhetőek. Az új, fényvisszaverős verziók június 1-jéig bevezető áron 2.500 forintért vásárolhatóak meg!

Rózsaszín heveder + fényvisszaverő + szürke-rózsaszín csatok

0 Tovább

Ki lesz a Pocket Trailer arca?

Keressük a Pocket Trailer arcát, és ennek során gazdára talál két motorhordozó, valamint a Pixel Művek jóvoltából egy gyerek fotózás is.

0 Tovább

Gyerek pórázon

Külön látványosságnak számítunk, amikor Bálinttal megyünk vagy éppen jövünk a bölcsiből, mert míg ő a motorral száguld, én egy pórázzal teszek róla, hogy mindig biztonságba legyen. Azon kívül, hogy a nem gyerekesek jót mosolyognak rajtunk (kevesebb a megbotránkozó), már több alkalommal is kiderült, hogy erre a hasznos kis hátizsák-póráz kombóra bizony sok-sok gyerekes szülőnek lenne szüksége. Lépten-nyomon leszólítanak anyukák és nagymamák, hogy honnan van ez a szuper aranyos kiegészítőnk! A LitteLife-tól.

fotó: Lilla

0 Tovább

Esernyő babakocsi kell! De milyen?

Sokáig azt hittem, nincs szükségünk új babakocsira, pedig dehogynem! Jó néhány hónapja felötlött bennem a gondolat, hogy jó lenne egy praktikusan kicsire csukható esernyőkocsi... De milyen? Pont ugyanolyan tanácstalan voltam, mint az első babakocsi vásárlásakor.

A Hauck babakocsink az első hónapokban még a mózeskosár résszel

1 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek