Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Unod már a kismotor lehetetlen cipelését?

Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat (persze praktikusan már hátizsákot veszel), és még a kismotort is, esetenként pedig ezt megspékeled egy bevásárlószatyorral? Ez csak egy átlagos kép egy átlagos anyuka átlagos napjából. Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a kismotoron nincs fogás, állandóan kicsúszik... Gyakorló anyukaként nekünk ebből lett elegünk, és erre a problémára kerestünk egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer.

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

0 Tovább

A reklám, ami betalált: Köszönöm, Anyu!

Ugyan nem szoktam ilyesmiket megosztani itt az oldalon, de ezt a reklámot muszáj megnéznetek nektek is. Két hete egy beteg, nyűgös, folyton anya nyakán lógni akaró, anyát rángató, éjszakánként három-négyszer is felébredő gyerekkel vagyok itthon. Fáradt vagyok, és az idegeim már a végét járják, és akkor hopp a reggeli Youtube-os zeneindítás, egy Halott Pénz klipp előtt ezt a hirdetést dobja fel a videómegosztó. Végignézem, és a jelen élethelyzetben végigbőgöm az egészet!

0 Tovább

Mackó kifejezetten takonypócoknak

Ha valaki olvas design magazinokat vagy éppen baba-mama portálokat, az már biztosan értesült arról, hogy a magyar fejlesztésű, gyerekbarát orrszívó, a Nosiboo idén orvosi eszköz kategóriában elnyerte a design Oscarnak is nevezett Red Dot díjat. Nos, egy hete egy betegség kellős közepén nekünk is lett egy kék, mackó alakú orrszívónk (így a ping-pong szett után már két Red Dot díjas termék büszke tulajdonosai vagyunk).

fotó: Lilla

0 Tovább

Védőnőnk az Évában

Sok ismerős anyuka csak muszájból jár a védőnőjéhez, pedig ha egy védőnő jó, jól végzi a munkáját, akkor iszonyatosan nagy segítség lehet, főleg egy elsőgyerekes, minden téren gyakorlatlan anyukának. Nekem hatalmas szerencsém volt, mert bár a fiam születése előtt bő egy hónappal költöztünk ki Gyömrőre, az otthani védőnőnk Zita egyből nagyon kedves és segítőkész volt. Irtó hálás vagyok neki, mert rengeteg nehéz időszakon átsegített, sokszor öntött belém önbizalmat, amikor kétségeim voltak, hogy jól csinálom-e... A legtehetetlenebb helyzetekben akár vasárnap este 9-kor is hívhattam, felvette a telefont, és ha kellett fél óráig is beszéltünk, hogy megoldást találjunk az éppen aktuális nehézségemre. Zita mindig iránymutatást adott, de sosem döntött helyettem vagy mondta meg kerek perec, hogy ezt csakis így és így lehet csinálni, hiszen nagyon jól tudja, hogy minden baba és minden mama más, ugyanaz nem lehet minden párosnak jó. Mielőtt Zita háromgyerekes anyag és védőnő lett volna, programozó matematikus volt a NAV-nál. Ez az extrém szakmaváltás ösztönzött engem arra, hogy beajánljam az Éva magazin ilyen nőkről szóló cikksorozatába. Meg is jelent a márciusi szám, ahol Zitával rövid interjút olvashattok!

0 Tovább

Hétköznapi kifutó: Trendi mamik

Pár hete az egyik délelőttön egy stáb forgatta fel az otthonunkat. Az M1 Hétköznapi kifutó című műsorától jöttök, aminek a következő része az otthon ülő anyukákról és a divatról szólt. Ebben a témában nyilatkozom okos és kevésbé okos dolgokat, és persze a felvételeken feltűnik kisfiam, Bálint, valamint a barátnője, Lola és az anyukája is.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek