A héten, pénteken volt a bölcsis évzáró ünnepség, amely során minden csoport műsort adott elő, és a nagyok, akik ősszel oviba mennek, elballagtak. (Olyan megható volt, hogy jövőre, amikor az én nagyfiam ballag majd, biztosan nem tudom visszatartani a könnyeimet - most is nehéz volt.) Ezt a mókát mindig a bölcsöde udvarán rendezik meg, a műsor után az udvaron van evi-ivi és zenés mulatság. Természetesen az udvar is ünneplőbe öltözik erre a pompás alaklomra. A gondozónénik irtó kreatívak, szalvétából készül zászlós girlandjaik olyan mutatósak és ötletesek, hogy muszáj volt lefotóznom és megosztanom veletek.

fotó: Lilla

A szalvétákat kettéhajtották, majd szépen sorban egy madzagra fűzték őket, végül pedig tűzőgéppel rögzítették a színes papírokat. Nekem az azért tetszik, mert jó sok girland készíthető nagyon olcsón és egyszerűen.

fotó: Lilla

Ezt a másik szuper, instant zászlós girland ötletet a Pinteresten találtam: ebben az esetben az Ikeában kapható, vastag és egyenes szívószálakból alkotott egy anyuka háromszögeket. Olcsó (a százas csomag ára mindösszesen 295 forint) és színes megoldás, kitűnő gyerekek szülinapi bulijára, vagy éppen egy bohókásabb esküvőre.

kép: Pinterest

A tavalyi, Anna barátnőm esküvőjére gyártott textilgirlandról szóló posztot itt találjátok!