Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zászlós girland olcsón és egyszerűen

A héten, pénteken volt a bölcsis évzáró ünnepség, amely során minden csoport műsort adott elő, és a nagyok, akik ősszel oviba mennek, elballagtak. (Olyan megható volt, hogy jövőre, amikor az én nagyfiam ballag majd, biztosan nem tudom visszatartani a könnyeimet - most is nehéz volt.) Ezt a mókát mindig a bölcsöde udvarán rendezik meg, a műsor után az udvaron van evi-ivi és zenés mulatság. Természetesen az udvar is ünneplőbe öltözik erre a pompás alaklomra. A gondozónénik irtó kreatívak, szalvétából készül zászlós girlandjaik olyan mutatósak és ötletesek, hogy muszáj volt lefotóznom és megosztanom veletek.

fotó: Lilla

0 Tovább

Húsvéti készülődés 1.

Két hét és itt a húsvét, ami kitűnő alkalom, hogy a tavaszra hangolódjunk mi és a lakásunk, valamint arra is jó apropó, hogy valami finomat süssünk. Megmutatom, én milyen kellékeket szereztem be húsvéti dekorációnak, és azt is elárulom, hogyan készíthettek sajtkrémes répatortát.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: bulidekor

Azt hiszem végérvényesen kijelenthetem, hogy dekormániás lettem! A divat-, táska-, design- és lakberendezés mániám után megfertőzött a bulidekor és catering mánia is. Minden a saját esküvőmmel kezdődött, ahova az összes dekort és kelléket saját kezűleg készítettük el. Aztán nem volt kérdés, hogy a fiam névadójára is kell dekoráció, bár az nem lett olyan precíz és szép, hiszen egy 2 hónapos gyerek mellett nem sok időm volt rá. Talán éppen ezért adtam bele annyit a júniusi, első robotos szülinapi partijába. Majd jött a barátnőm, ma már sógórnőm esküvője, ahova szintén minden dekort én készítettem (ezeket egyesével is megosztottam veletek, az esküvő tag alatt meg is találjátok mindet). Most pedig az új lakásba költözés kapcsán tartottunk egy csendes házavató bulit a barátnőimmel, és természetesen erre is készítettem ezt-azt.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: felhődekoráció gyerekszobába

Az új lakásban, ahova még december elején költöztünk, Bálint szobája a kisebbik galériás helyiség lett. A tulajdonsnak ez volt a hálószobája, van benne egy gardróbnak megcsinált galéria is. Mivel a galérián és a lépcsőn sincs korlát, így azt szigorúan elbarikádoztunk a gyerek elől. Bálint szobája tehát a galéria alatti területre korlátozódik. A bár egy felnőtt állva elfér a galéria alatt és felett egyaránt, a megszokottnál kisebb belmagasság mégis kuckóssá teszi a teret. A falak nagyon üresek voltak a szobában, de tudtam, hogy nem hagyományos képekkel, hanem valami különlegesebbel szeretném dekorálni a szobáját. Az ötletért ezúttal is köszönet Ráhelnek, akinek a Pinterest oldalán láttam meg egy ehhez hasonló felhős dekort.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: bajszos cumi

A dm-be járok cumit venni, mivel nálunk nagyon fogyóeszköz (Bálint nem tud meglenni nélküle, de folyton elhagyja vagy eltűnteti őket), és ebben a drogériában lehet olyan formájút elfogadható áron venni, amit az én fiam favorizál. Normál esetben 599 forint egy pár cumi, de most megakadt a szemem a limitált mintájú darabokon. Ezekből egy darab volt 499. Egy rövid időre elbizonytalanodtam, hogy ne vegyem-e inkább azt a kis cuki bajszosat, majd támadt egy ötletem: rajzolok én a simára bajszot!

fotó: Lilla

0 Tovább
«
1234

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek