Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zászlós girland olcsón és egyszerűen

A héten, pénteken volt a bölcsis évzáró ünnepség, amely során minden csoport műsort adott elő, és a nagyok, akik ősszel oviba mennek, elballagtak. (Olyan megható volt, hogy jövőre, amikor az én nagyfiam ballag majd, biztosan nem tudom visszatartani a könnyeimet - most is nehéz volt.) Ezt a mókát mindig a bölcsöde udvarán rendezik meg, a műsor után az udvaron van evi-ivi és zenés mulatság. Természetesen az udvar is ünneplőbe öltözik erre a pompás alaklomra. A gondozónénik irtó kreatívak, szalvétából készül zászlós girlandjaik olyan mutatósak és ötletesek, hogy muszáj volt lefotóznom és megosztanom veletek.

fotó: Lilla

0 Tovább

Ikea hack: elkészült a RAST komódunk

Emlékeztek még, hogy nem is olyan régen mutattam nektek egy inspirációs gyűjteményt, amit az Ikea Rast komódjának átfestésének módjairól gyűjtöttem? A hosszú hétvégét kihasználtuk, és megszületett a mi feltuningolt variációnk erre a szuperolcsó komódra. Kulisszatitkokért kattintsatok a továbbra!

fotó: Lilla

0 Tovább

Ikea hack: RAST komód

Egyszerűen helyhiánnyal küzdünk az új lakásban, pontosabban pakolós-helyhiánnyal. A lakás tágas, csak éppen nincs elég szekrényünk. Mivel előbb-utóbb, néhány év múlva ebből az albiból is továbbállunk, ezért nem akarunk hatalmas gardróbszekrényekbe befektetni. Így esett a választásunk az Ikea egyik tömör fából készült szekrényére, ami mindösszesen 6.990 forintba kerül. A három fiókos natúr faszekrényt persze a lakás stílusához szeretnénk igazítani, ezért át fogom festeni. Ehhez inspirációt a Pinterestről merítettem.

kép: ikea.com

0 Tovább

Turkálós tuning 3.

Öcsém vásárolta nekem az egyik Baross utcai turkálóban ezt a farmerhátizsákot, mindösszesen 650 forintért. Sajnos a csatja használhatatlan volt, és a hátsó vállpántoknál is ki kellett cserélni a csúszkákat, de gondoltam, ha már úgyis itt-ott meg kell varrnom, akkor kicsit fel is tuningolom.

fotó: Lilla

0 Tovább

A folyton változó terítő

Festeni, rajzolni nemcsak papírra lehet, hanem textilre is, ráadásul gyerekekkel külön móka az ilyesmi, és a végeredmény egy egyedi lakástextil lehet. Az Ikeában jártunk a hétvégén, és ott szereztük be azt a néhány alapkelléket, amivel megrajzoltuk, egyedi, folyton változó terítőnket.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek