Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zászlós girland olcsón és egyszerűen

A héten, pénteken volt a bölcsis évzáró ünnepség, amely során minden csoport műsort adott elő, és a nagyok, akik ősszel oviba mennek, elballagtak. (Olyan megható volt, hogy jövőre, amikor az én nagyfiam ballag majd, biztosan nem tudom visszatartani a könnyeimet - most is nehéz volt.) Ezt a mókát mindig a bölcsöde udvarán rendezik meg, a műsor után az udvaron van evi-ivi és zenés mulatság. Természetesen az udvar is ünneplőbe öltözik erre a pompás alaklomra. A gondozónénik irtó kreatívak, szalvétából készül zászlós girlandjaik olyan mutatósak és ötletesek, hogy muszáj volt lefotóznom és megosztanom veletek.

fotó: Lilla

0 Tovább

Levendulás torta ét- és fehércsokival

Anna barátnőm, ja bocsánat sógórnőm esküvőjéről még adós vagyok a torta receptjével. A dekoráció levendula színű volt, a menyasszony levendulában pompázott, így a torta sem lehetett másmilyen, mint levendulás. A tortát a menyasszony egyik huga készítette, igazán finom és karakteres ízvilágú édességet fogyasztottunk a nagy napot követő estén. Kép itt, a recept a tovább mögött!

fotó: Lilla

0 Tovább

Esküvői dekor képekben

Szombaton megvolt a legjobb barátnőm esküvője, amire az elmúlt hetekben rengeteg dekorációs kelléket készítettem. DIY anyagokban mutattam meg a blogban, mit és hogyan csináltam, és most pár képet arról szeretnék veletek megosztani, hogyan is festett minden élesben a nagy napon.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY esküvői dekoráció: szalvétából pompom

Utolsóként szalvétákból készítettem pompomokat barátnőm esküvőjére. A fehér és levendula lila mellett a rózsaszín lesz még az esküvő dekorációjának a színe, így az asztalra kerülő fehér és lila szalvéták mellett rózsaszínból is készítettem pompomokat. Nagyon egyszerű, olcsó és látványos dekorációs elem a pompom, most elárulom, hogyan készült!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: levendulás kitűző

Úgy tűnik, hogy augusztus végéig, míg túl nem leszünk a legjobb barátnőm esküvőjén, addig csak esküvős DIY posztokat kaptok! Remélem nem bánjátok! Mivel levendula lesz a virág az esküvőn, ami a színekben és a terítőn is megjelenik, valamint Anna táskáján, ezért úgy döntöttem, hogy a táska maradék anyagából a "koszorúslányoknak" készítek egy-egy kitűzőt. A tovább után lépésről lépésre megmutatom, hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább
«
123

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek