Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kompakt rajzszett utazáshoz

Mivel Bálint imád rajzolni, és hogy a hosszú vonatutak alatt is legyen mivel lekötni a gyereket, készítettem neki egy rajzkészletet utazáshoz. Megmutatom nektek, hogy hogyan készíthettek hasonló, kompakt készletet kicsit több, mint 300 forintból!

fotó: Lilla

0 Tovább

Űrhajó a gyerekszobában

Egyik nap kitaláltam, hogy Bálint szobájába, az ágy fölé kellene egy űrhajó, és másnapra elkészült az egyedi falmatrica. (Bárcsak minden vágyam ilyen gyorsan teljeseülne!) Szerintem szuperül mutat, így már egy igaz, vagány nagyfiú szobájára kezd hasonlítani a másfél éves főhadiszállása. Nektek tetszik?

fotó: Lilla

0 Tovább

Tüllcsodák babáknak

Szabásnélküli tüllszoknya pofon egyszerűen babáknak! Megmutatom, hogyan csináld!

fotó: Lilla

0 Tovább

Tarka kutya hová mégy?

Ha eddig valaki azt hitte, hogy a pályaudvari könyvárusoknál, csak huszadosztályú könyveket lehet kapni, akkor azoknak elárulom, hogy tévednek! A héten vettem mindösszesen 300 forintért a képen látható, Tarka kutya hová mégy? című teljesen új, mondókás könyvet.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: felhődekoráció gyerekszobába

Az új lakásban, ahova még december elején költöztünk, Bálint szobája a kisebbik galériás helyiség lett. A tulajdonsnak ez volt a hálószobája, van benne egy gardróbnak megcsinált galéria is. Mivel a galérián és a lépcsőn sincs korlát, így azt szigorúan elbarikádoztunk a gyerek elől. Bálint szobája tehát a galéria alatti területre korlátozódik. A bár egy felnőtt állva elfér a galéria alatt és felett egyaránt, a megszokottnál kisebb belmagasság mégis kuckóssá teszi a teret. A falak nagyon üresek voltak a szobában, de tudtam, hogy nem hagyományos képekkel, hanem valami különlegesebbel szeretném dekorálni a szobáját. Az ötletért ezúttal is köszönet Ráhelnek, akinek a Pinterest oldalán láttam meg egy ehhez hasonló felhős dekort.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek