Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: bajszos cumi

A dm-be járok cumit venni, mivel nálunk nagyon fogyóeszköz (Bálint nem tud meglenni nélküle, de folyton elhagyja vagy eltűnteti őket), és ebben a drogériában lehet olyan formájút elfogadható áron venni, amit az én fiam favorizál. Normál esetben 599 forint egy pár cumi, de most megakadt a szemem a limitált mintájú darabokon. Ezekből egy darab volt 499. Egy rövid időre elbizonytalanodtam, hogy ne vegyem-e inkább azt a kis cuki bajszosat, majd támadt egy ötletem: rajzolok én a simára bajszot!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: játszópárna 2.

Szintén karácsonyi meglepetésnek, egyedi megrendelésre készült a második játszópárna is. Ezzel a párnával egy Jázmin nevű kislány játszik majd, így egy J betűt és egy virágot is varrtam rá. Ezen is van gomb, virágok, szalagok és mindenféle érdekes kiegészítő.

fotó: Lilla

Bővebb infó és rendelés a Lilla Sellei Bags oldalon!

0 Tovább

DIY: asztalból ház

Már egy korábbi posztban bemutattam az inspirációforrást az asztalból ház DIY ötlethez. Most pedig bemutatom, hogyan készült Bálint kis kuckója, ami 2 perc alatt felállítható és akár el is bontható!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: mamadivat

Túrtam egy hosszú ujjú felsőt, de sajnos mivel gyerek méret, a karöltője szűknek bizonyult. Nem volt hát mit tenni, mint kicsit átszabni! De ha már átszabtam, akkor elővettem a textilfilcet is, hogy valami vicces felirat is kerüljön a pólóra. Nem sokat gondolkodtam, így született meg a nem túl kreatív Bálint anyukája felirat. Utólag persze meg lehet magyarázni: sokan sokszor néznek a fiam nővérének, így ez a félreértés, a póló viselésével könnyen elkerülhető! :)

fotó: Lilla

0 Tovább

Asztalból ház

A névnapra készített mágneses horgászkészlet után karácsonyra egy kisházat készítek a kisfiamnak. Az inspirációt előszőr egy, a Pinteresten talált kép adta: ott láttam meg, hogy anyukák milyen ötletesen készítenek egy 5 oldalú huzat segítségével asztalból kisházat.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek