Külön látványosságnak számítunk, amikor Bálinttal megyünk vagy éppen jövünk a bölcsiből, mert míg ő a motorral száguld, én egy pórázzal teszek róla, hogy mindig biztonságba legyen. Azon kívül, hogy a nem gyerekesek jót mosolyognak rajtunk (kevesebb a megbotránkozó), már több alkalommal is kiderült, hogy erre a hasznos kis hátizsák-póráz kombóra bizony sok-sok gyerekes szülőnek lenne szüksége. Lépten-nyomon leszólítanak anyukák és nagymamák, hogy honnan van ez a szuper aranyos kiegészítőnk! A LitteLife-tól.

fotó: Lilla

Bálint a keresztapjától és annak barátnőjétől, keresztnejtől kapta ezt a szuper hátizsákot. A márkával Bea, a keresztnej egy külföldi design kiállításon találkozott, és amit hazaért online meg is rendelte a méhecskés hátizsákot.

kép: LittleLife

Az LitteLife nevű angol cég különböző játékos hátizsákokat és biztonsági kiegészítőket kínál, viszonylag elfogadható áron. A Bálint méhecskés hátizsákjában van egy méhecskés kapucni is, amit eső esetén csak ki kell húzni a felső, kisebb zsebből. A pórázt a hátizsák fogójára lehet akasztani, egyébként pedig használaton kívül szintén a zsebben lehet tárolni. A hátizsák nemcsak a két vállpánttal, hanem a két vállpánt között futó vízszintes pánttal is rögzítve van, így biztosan nem tud kicsúszni belőle a csemete. Persze az ötlet ellopható, de ahogyan a motorszállító heveder, a Pocket Trailer esetében, úgy itt is a design plusz értéket ad a terméknek. Mennyivel barátságosabb egy ilyen kis állatkás hátizsákkal "pórázra kötni a kutya rossz kölyköt", mint egy sima változattal!

kép: LittleLife

A pórázos kort elhagyva is találunk szupercuki termékeket a LittleLife kínálatában, ott van például a delfines, strandolós hátizsák vagy éppen az űrhajós láthatósági mellény.