Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat (persze praktikusan már hátizsákot veszel), és még a kismotort is, esetenként pedig ezt megspékeled egy bevásárlószatyorral? Ez csak egy átlagos kép egy átlagos anyuka átlagos napjából. Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a kismotoron nincs fogás, állandóan kicsúszik... Gyakorló anyukaként nekünk ebből lett elegünk, és erre a problémára kerestünk egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer.

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

Mi is a Pocket Trailer? Egy színes, díszes, pofon egyszerűen a kismotorra csatolható vállpánt, amivel gyerekjáték a moci cipelése. Ráadásképpen pedig még a babakocsira is felakaszthatjátok az éppen megunt járművet, ha már máshova egyébként nem férne.

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

Minden egyes Pocket Trailer egyedi, kisszériás termék. Minden pánthoz tartozik egy stílusos kis zsák, hogy a tárolás egyszerű legyen.

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

Május 20-ig bevezető áron rendelhetitek meg aPocket Trailert, hiszen a díszeseket 3.000 forint helyett 2.500-ért, míg az egyszínűeket 2.500 forint helyett 2.000-ért vehetitek meg. Csatlakozzatok az oldalhoz, mert hamarosan nyereményjátékot is hirdetünk!

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)