Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Unod már a kismotor lehetetlen cipelését?

Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat (persze praktikusan már hátizsákot veszel), és még a kismotort is, esetenként pedig ezt megspékeled egy bevásárlószatyorral? Ez csak egy átlagos kép egy átlagos anyuka átlagos napjából. Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a kismotoron nincs fogás, állandóan kicsúszik... Gyakorló anyukaként nekünk ebből lett elegünk, és erre a problémára kerestünk egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer.

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

0 Tovább

Mackó kifejezetten takonypócoknak

Ha valaki olvas design magazinokat vagy éppen baba-mama portálokat, az már biztosan értesült arról, hogy a magyar fejlesztésű, gyerekbarát orrszívó, a Nosiboo idén orvosi eszköz kategóriában elnyerte a design Oscarnak is nevezett Red Dot díjat. Nos, egy hete egy betegség kellős közepén nekünk is lett egy kék, mackó alakú orrszívónk (így a ping-pong szett után már két Red Dot díjas termék büszke tulajdonosai vagyunk).

fotó: Lilla

0 Tovább

Új lakás: részletek 1.

Az Ikea Family Live magazin januári számában ugyan még a gyömrői otthonunkat láthattátok, de mivel a svéd cégnél majdnem 5 hónap volt az anyag átfutási ideje, mire megjelent, mi már elköltüztünk. Ismét a fővárosban lakunk egy lakásban. A lakást szépen lassan rendezem be, szépen lassan minden megtalálja a helyét, ahogyan időm engedi, ebből mutatok is részleteket (korábban már láthattátok a fiam szobájába készült felhőt is). 

fotó: Lilla

A Tilka táskalámpa az íróasztalomnál kapott helyet, mellette egy tolltartónak használt űrhajós váza és a legújabb táskaszerzeményem díszeleg.

Porcelán űrhajó, Butlers, 990 forint (akciósan)

Arany színű, fém clutch, Reserved, 3.490 forint (akciósan)

Táskalámpa és hosszabbító magenta textilkábellel, Tilka, ajándék

0 Tovább

Táskalámpa a Tilkától

Nagyon szuper, ha az embernek designer barátai vannak, mivel olyan extra egyedi ajándékokkal lepik meg, mint a képen látható táskalámpa. A Tilka tervezője, Orsi barátnőm ezzel a teljesen egyedi, saját készítésű lámpával lepett meg a lakásvatómon. Tökéletes egy olyan táskamán otthonába, mint amilyen én vagyok!

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

DIY: útibögre design

A gyerekkel játszó térre menni, ide menni, oda menni... Nem szabad elindulni egy napi hidegélelem nélkül, és már arra is rájöttem, hogy nemcsak a babának, de a mamának is kell legalább folyadékot csomagolni. Ehhez a legtökéletesebb egy tumbler, vagyis egy könnyen nyitható, jól záródó útibögre, amit leginkább kávé szállítására használnak. Korábban vettem egy kerámia-szilikon verziót az egyik hipermarketben tényleg hiperolcsón, de az nem teljesen lezárható, tehát ha ital volt benne, akkor csak szépen kézben tartva lehetett ide-oda vinni - ez lássuk be nem elég praktikus!

A héten az egyik nagy drogérialánc üzletében is néztem a tumblereket, ahogyan már több kávézólánc boltjában is, de mindig elriasztottak a 3000-6000-es árak. Éppen ezért örültem meg ma, amikor az Ikeában megláttam 1.990-ért a Hemlig útibögrét. Amikor pedig rájöttem, hogy dupla falának és levehető aljának köszönhetően könnyedén designossá tehető, az örömöm csak fokozódott!

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12345

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek