Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor a Jeti felfalja az iPadet

Hihetetlen, hogy a mai gyerekeknek mennyire természetesek a kütyük és az elektronikai cuccok. És nemcsak az óvodásoknak vagy a tiniknek, hanem a még beszélni sem tudó pelusosknak is. Az én fiam valahogyan kiszagolja, hogy az a tárgy egy laptop (teljesen mindegy neki, hogy más a színe, a mérete és a formája, mint amilyen laptopokat korábban látott), és odamegy és megpróbálja kinyitni, nyomkodni... Még egy éves sincs, de tudja, hogy a TV-t, a mosógépet melyik gombbal kell kikapcsolni (és sokszor meg is teszi), és a távirányítóval is régóta integet már a TV felé. Hihetetlen. Az iPadunk és a telefonunk persze már régen nincs biztonságban tőle. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a születésnapjára egy magyar fejlesztésű és gyártású játékot, egy Totoyát kap, ezzel nemcsak elektronikai mániáját elégítjük ki, de egy magyar designer terméket is vásárolunk. A tovább után kiderül mit tud a képen látható iPad faló jeti.

fotó: Lilla

0 Tovább

Forradalom a cumisüvegpiacon

Elsőgyerekes anyukaként a terhességem alatt direkt nem járkáltam hiper-modern bababoltokba, mivel sejtettem, hogy onnan vagyonokkal szegényebben és egy halom felesleges cuccal távoznék. Persze kisgyerekes barátnők híján egy csomó tényleg hasznos dologról is csak késve értesültem. Ilyen volt a textil etetőszék (amit végül azért varrtam a gyereknek), de a kötelező otthon babaviseletet, a tutyit is késve szereztük be (de beszerztük). Viszont úgy tűnik, hogy a cumisüvegforradalomról végleg lemaradtunk (mert mire eljött/mire rátaláltam kisfiam már kinőtt a cumisüvegkorszakból)! De itt most megosztom mindenkivel, hogy más anyukák ne csússzanak le róla!

iiamo.hu

5 Tovább

Mumusok a MumuShopból

Bálint ajándékba kapta ezt az édes (szerintem) Cica mumust. Itthon már számtalan márkanéven készítenek kedves, egyedi, puha játékokat gyerekeknek, de a MumuShop karakteres csapata kiemelkedik a hazai design kínálatából. Vannak itt babák, cicák, nyulak és mindenféle állatkák. Aki szeretne, az a MumuShop Facebook oldalán tud rajongani és rendelni.

fotó: Lilla

0 Tovább

Divatos kirándulás 5.

Régen jelentkezett a "Divatos kirándulás" sorozatom, mivel az elmúlt időszakban nem jártunk egy olyan látványos, látogatható helyen sem, ahol magyar tervezők kampányai, netán divatanyagok készültek. A téli szünetet kihasználva a hétvégén ellátogattunk a turai Schossberger kastélyba, ahol már több divatanyag is született. Az egyik legemlékezetesebb és leglátványosabb Fehér Józsi, a Fehér Design táskatervezőjének 2010-es tavasz-nyári kampányanyaga volt, de szervezett ide enteriőrfotózás-workshopot a Krea is.

A turai kastély kívülről, fotó: Lilla

0 Tovább

Álombazár babáknak

Egyszerűen nem tudok leszakadni a babacuccok témáról, annyi designos és csodaszép holmit találni a neten. Most jöjjön egy válogatás, amiben két ruha és két játék kapott helyet, midegyik kategóriában van egy megfizethető és egy megfizethetetlen darab.

1. Medve, Meilinger Zita, 35 dollár

2. Kabát, Orfeo Design, 138,40 font

3. Hintaló, Fawn and Forest,259 dollár

4. Zokni, H&M, 990 forint

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek