Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyalóka? Nem, hajgumi!

Annyira igaz, hogy manapság bármit el lehet adni a csomagolással! A képen nem nyalókákat láttok, hanem különleges formában csomagolt hajgumikat. Egyszerűen imádom őket! A H&M-ben vásárolhatjátok meg őket 790 forintos áron. Kitűnő barátnős karácsonyi ajándék lehet, ha csak valami apróságot kerestek!

kép: hm.com

0 Tovább

Magyar design babáknak

Ha kisgyerekes barátokhoz megyünk látogatóba, és valami szép, különleges ajándékot szeretnénk adni, akkor érdemes körbenézni a magyar termékek között. És persze, ha szülők vagyunk, akkor is lehet keresgélni, vágyakozni, mert bár az egyedi termékek ára sokszor magas, mégis egy-két alkalommal megéri ezek közül választani. Én most készítettem a teljesség igénye nélkül egy válogatást, amiben találtok egyedi játékokat, praktikus babakellékeket, sőt még lakberendezési cuccokat is.

1. Textil kisautó, Filcművek, 4.400 forint

2. Textil etetőszék, Babycab, ár kérésre

3. Modern pólya, Bugyola, 8.490 forint

4. Baba textilből, Meilinger Zita, ár kérésre

5. Zöld párna, Pucc, 9.000 forint

6. Pelenkázó alátét, Liliputi, 6.790 forint

7. Nyálkendő, Bugyola, 1.490 forint

0 Tovább

Design Hét gyerekkel

A Design Hét számos érdekes, izgalmas és kreatív programot kínál. De mit tegyünk, ha nincs egy nagymama vagy egy keresztanya, akinek lepasszolhatnánk a gyerekünket? Keressünk gyerekbarát programokat a Design Hét kínálatában! Én most erre tettem egy próbálkozást, és nagyon sokat találtam.

0 Tovább

Szarvasokat a falra!

A múltkori, nappaliba készített textilkép után most egy újabbat készítettem, ezúttal a hálóba. A dolgot nem bonyolítottam még annyira se, mint az előző képnél.

fotó: Lilla

0 Tovább

Nászajándék a tortán

Már a saját esküvőnkre is rendeltem aranyos kis bábukat a Manófaktúrától. Külföldön a giccses marcipánfigurák helyett ma már ilyenek kerülnek a tortákra. Ugyan nálunk nem a tortán voltak, de kedves dekorációként ott csücsültek az emlékkönyv asztalán a fotóink alapján készített figurák. Idén Anna barátnőm esküvőjére is rendeltem egy párost. Itt a mienk, de a tovább után láthatjátok az augusztus végén esküvő ifjú pár babáit is, amit a Manófaktúra készített.

fotó: Kertész László

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek