Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar designt minden csajnak karácsonyra!

Nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy nagymamánkat, anyukánkat, a hugunkat vagy éppen a barátnőnket meglepjük valami egyedivel, valami magyarral. Most erre mutatunk példákat!

NAGYINAK: 26 cm-es tortatartó BeCake'

ANYUKNAK: Margarita infánsnő mintájú vászontáska Karla

HUGINAK: grafikával díszett kislányruha Kürti Andi

BARÁTNŐNEK: 21. századi napló Postbook

0 Tovább

Magyar tervezők az otthonunkban

A hazai tervezők a divat mellett a design területén is jeleskednek. Összeszedtem néhány nekem kedves, nekem tetsző olyan tárgyat, amellyel az otthonunk tehető szebbé, vagy az otthoni tartózkodás kellemesebbé. Bármelyik kitűnő karácsonyi ajándék lehet a designért és lakberendezésért rajongó csajoknak.

Pink galambos párna - Judit Vigvári Design
Vigvári Judit az Óbudai Egyetem Könnyűipari Karán tanult. Már végzős kollekciója is a népművészetből inspirálódott, aztán a diploma megszerzése után a lakberendezés és a szitatechnika felé fordult az érdeklődése. Ma leginkább népi motívumokkal díszített párnáiról és egyéb lakberendezési tárgyairól híres a Judit Vigvári Design nevet viselő márkája.

Magenta színű hosszabbító - Tilka
A Tilkát egy pár, Orsi és Krisztián jegyzi. Orsi mindig is barkácsolt ezt-azt otthon, és neki lett volna szüksége először textillel borított elektromos kábelre. Hosszú nyomozás után arra jutottak, hogy ez nemcsak Magyarországon, de a szomszédos országokban is hiánycikk, és egyszerűbb, ha maguk megcsinálják. Ebből lett végül egy termékkínálat és egy márka. A páros ötletességükkel villámgyorsan befutatta a Tilkát, ma már sok stílusos étteremben, vendéglátóhelyen és magánlakásokban megtalálhatóak termékeik. 

Cukorkás lámpák - Mlamp
Az Mlamp tervezője Fatér Mária a divatból nyergelt át a lámpatervezésre. Az első darab egy barátnőnek készült ajándékba, aminek olyan sikere lett, hogy több másik követte. Lámpái roppant népszerűek, az EU elnökségünk idején Brüsszelig jutottak.

Kockás szempárna - Mylo Pillow
A nyugodt alvást hívatott biztosítani a Mylo Pillow nevet viselő márka szempárnái. A tervezők egy igazán hiánypótló cikket készítenek, ráadásul a csomagolás is nagyon stílusos.

0 Tovább

Szerelmi Égyott: gasztro, design és afrodiziákumok

Tegnap a Mástészta és a BüféBudapest közös szervezésében páros élményvacsorán jártunk. A Szerelmi Égyott névre hallgató vacsorának a Makettlabor adott helyet. Egy este a design és a gasztro jegyében párokra hangolva.

fotó: Lilla

0 Tovább

Karácsonyi kívánság 1.

kép: Butlers

0 Tovább

"Játszóház"

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek