A gyerekkel játszó térre menni, ide menni, oda menni... Nem szabad elindulni egy napi hidegélelem nélkül, és már arra is rájöttem, hogy nemcsak a babának, de a mamának is kell legalább folyadékot csomagolni. Ehhez a legtökéletesebb egy tumbler, vagyis egy könnyen nyitható, jól záródó útibögre, amit leginkább kávé szállítására használnak. Korábban vettem egy kerámia-szilikon verziót az egyik hipermarketben tényleg hiperolcsón, de az nem teljesen lezárható, tehát ha ital volt benne, akkor csak szépen kézben tartva lehetett ide-oda vinni - ez lássuk be nem elég praktikus!

A héten az egyik nagy drogérialánc üzletében is néztem a tumblereket, ahogyan már több kávézólánc boltjában is, de mindig elriasztottak a 3000-6000-es árak. Éppen ezért örültem meg ma, amikor az Ikeában megláttam 1.990-ért a Hemlig útibögrét. Amikor pedig rájöttem, hogy dupla falának és levehető aljának köszönhetően könnyedén designossá tehető, az örömöm csak fokozódott!

fotó: Lilla

Hazafelé végig azon agyaltam, hogy milyen minta, grafika, fotó kerüljön bele. Mikor hazaértünk, egyből előszedtem azt a cipősdobozt, ami magyar tervezők szórólapjaival van tele, és kiválasztottam onnan a NON+ egyik kollekcióját népszerűsítő képet. Picit le kellett csípni a képeslap aljából és a tetejéből. Nem bonyolítottam túl, de nekem tetszik a végeredmény! Egyébként az Ikea sablont is ad a bögréhez, így igazi profi, az egész üveget befedő, teljesen saját motívumokat is alkothatunk.

fotó: Lilla