Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A füles kalap

Nem szoktam, mit hol vettem posztokat írni, de most muszáj lesz. Mióta megvan a cicafüles (vagy inkább macifüles???) nyári kalapom, azóta lépten-nyomon hetente egyszer leszólítanak csajok az utcán, hogy honnan van!

fotó: Lilla

0 Tovább

Hazai divat jótékony célra

Az Árkádban található Art on Me divatgyűjtőhely alapítói, tervezői és márkái összefogtak, és jótékonysági hónapot hirdettek. A több pilléren nyugvó projekt május 29-én egy jótékonysági aukció zárja, ahol direkt erre az alkalomra tervezett cuccokra lehet majd licitálni.

fotó: Lilla

0 Tovább

Május 24-én Gardrób: Gyertek és vásároljatok tőlem!

Egyik hétvégén teljesen fellelkesültem, még itt is megosztottam, hogy aki teheti, az menjen a Gardrób vásárra, mert szuper áron, szuper cuccokhoz lehet jutni. Aztán a május 24. vásárra vettem egy asztalt, mert nekem is telis-tele van a szekrényem sose hordott, régen megunt, de jó állapotú ruhákkal, amiket szívesen eladnék. Egy hatalmas ikeás zsákot már teli is pakoltam, lesznek 300 és 500 forintos ládák, de a vállfán lógó darabokért sem fogok többet kérni 3000 forintnál. És hogy miket viszek majd ki? Például a képen látható, csak sötétkék színű Nubu ruhámat, ami körülbelül háromszor volt rajtam, vagy például a kicsi mérete miatt sosem hordott, Asos-ról rendelt lakkcipőt.

1. S-es fekete ruha, Nubu 2011 tavasz-nyári kollekció
2. Piros karóra, Decathlon
3. 35-ös fekete lakk cipő, Asos

Gardrób Közösségi Vásár
Időpont:
2014.05.24. 10-től 17-ig
Helyszín: Gödör Klub (1061  Budapest,Király utca 8-10.)

0 Tovább

Irány a Gardrób Közössági Vásár! 2.

A jövő heti Gardróbon én is árulni fogok, de azért nem bírtam ki, hogy ezen a héten is ne nézzek ki. És milyen jól tettem! A múltkori csipkeruha és bőrtáska után, ezúttal is sikerült szuper áron szereznem egy nagyon egyedi szabású ruhát, valamint egy mindig hasznos kis válltáskát. Tehát most is arra buzdítok mindenkit, hogy délután 5-ig látogasson ki a Gödörnél található közösségi vásárra.

fotó: Lilla

0 Tovább

Én, mint illusztráció

Nemrég megjelent Lakatos Márk legújabb könyve Te & Én címmel, amiből kaptam is egy tiszteletpéldányt a kiadótól. Hogy miért? Mert a Balla Vivienne divatfotós által rólam, a SFB számára készített fotók közül kettő is belekerült a könyvbe illusztrációnak.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek