Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kellékek Halloweenra

Készítettem egy bazárt Halloweenra szabva. Találtok benne sütidíszeket, szemgolyós nyalókát, csontokkal díszített ruhát és harisnyát, de még tökös szájfényt is!

1. Harisnya, Asos 10,78 euró

2. Gyűrű, Bloody Mary 33,70 euró

3. Muffindísz, Esty 3.180 forint/12 db

4. Nyalóka, Etsy 2.385 forint/6 db

5. Szájfény, SPF 1.495 forint

6. Ruha, Lazy Oaf 20,22 euró

0 Tovább

Újabb karkötők kötélből

Az első pink verziót most egy menta-szürke hármas és egy neonnarancs-neonzöld trió követi. A karkötők elkészítésének leírását ebben a bejegyzésben találjátok!

fotó: Lilla

0 Tovább

Terepmintás csokornyakkendő

A fiamnak, a férjemnek és az öcsémnek készített csokornyakkendő után mások is megkértek, hogy készítsek nekik is. Először egy kisfiúnak és az apukájának kellett varrnom bordó anyagból egyennyakkendőt, most pedig egy haverom kért meg, hogy varrjak egy terepmintásat egy barátjának a szülinapjára. Íme a végeredmény, a csokornyakkendő elkészítésének a leírását pedig ebben a korábbi posztban találjátok.

fotó: Lilla

0 Tovább

Divat SOS 2. - A törlőkendő

Itt is a Divat SOS sorozat újabb része. A textilfilc után, most egy másik nagy kedvencem jön: egy folttiszítót technikát mutatok. A reggeli rohanásban sokszor előfordul, hogy egy folt kerül a ruhánkra reggeli közben, vagy éppen fogmosáskor. Korábban ilyen esetekben én a víz-szappan-hajszárító hármast használtam, de ez macerás és hosszadalmas is volt, és sokszor az eredeti foltnál egy sokkal hatalmasabb vizes, szappanos paca lett a ruhámon. 

fotó: Lilla

Egyik reggel jött egy ötlet, hogy a sminklemosókendővel próbáljam meg kiszedni a foltot, és láss csodát, nagyon szépen kijött! Mióta anyuka vagyok, pedig popsitörlőt használok az instant ruhafoltok eltávolítására. A popsitörlő egyik előnye, hogy nagyobb a mérete, mint a sminklemosó-kendőnek, valamint az ára is sokkal kedvezőbb, a gyerek miatt pedig ráadásul mindig van itthon!

0 Tovább

Kötélből karkötő 2.

Teljesen belebolondultam a kötélből készített ékszerekbe, és folyton ilyenek után kutatok a neten. A sok inspiráció, és az első próbálkozás után, most itt az első igazán mutatós darab. Ha érdekel, hogyan készítettem, akkor kattints a továbbra!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek