Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A pink, szarvasos hátizsák

Az Ikeában vásárolt szarvasos anyagból nemcsak kép és díszpárna készült, hanem egy hátizsák is. A többféle rózsaszínt, szürkét és napsárgát tartalmazó anyagot fekete és pink hevederekkel, valamint fekete és pink csatokkal kombináltam. A táska alja és a bélése pedig egyszínű pink anyagból készült.

fotó: Lilla

0 Tovább

Táskák, rózsák, Anglia

Anna barátnőm fertőzött meg a Cath Kidston mániával. Ez az angol márka csodaszép (általában rózsákkal díszített) táskákat kínál. Az 1993-ban alapított márka, angol vidéki stílus ihlette darabjait a márkanévvel azonos nevű tervező álmodja meg.

fotó: Lilla

0 Tovább

Gyerek designer ruhák a turkálóból

Míg a gyerek el nem éri a két éves kort, szerintem vétek neki új ruhákat venni, hiszen ebben az időszakban olyan gyorsan nőnek, hogy rengeteg teljesen új ruhát találhatunk a turkálóban. (Bálintnak is volt nem egy, nem kettő olyan ajándékba kapott új ruhája, amit sajnos a szekrényben nőtt ki, mert az időjárás és a növekvés mértéke nem volt összhangban.)

fotó: Lilla

0 Tovább

Kötélből karkötő

Ha valaki végigpörgeti a Pinterestet, az biztosan belebotlik egy kötélből készült karkötőbe, hiszen nagyon divatosnak számítanak (sőt, én már 2011-ben írtam erről). Éppen ezért gondoltam készítek én is magamnak. Ha te is szeretnél, akkor kattints a továbbra, és megmutatom, hogyan csináltam!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: levendulás kitűző

Úgy tűnik, hogy augusztus végéig, míg túl nem leszünk a legjobb barátnőm esküvőjén, addig csak esküvős DIY posztokat kaptok! Remélem nem bánjátok! Mivel levendula lesz a virág az esküvőn, ami a színekben és a terítőn is megjelenik, valamint Anna táskáján, ezért úgy döntöttem, hogy a táska maradék anyagából a "koszorúslányoknak" készítek egy-egy kitűzőt. A tovább után lépésről lépésre megmutatom, hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek