Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Divat SOS 1. - A textilfilc

Remélem ezzel a poszttal sorozatot indítok az útjára (de persze ez majd csak később derül ki). Sok fekete ruhám van, és sajnos sokszor esnek a "csak gyorsan ezt itt lesúrolom" takarítás áldozatának. A csak gyorsan indulás előtt felmosok, csak gyorsan lesúrolom a mosdókagylót takarításnak sokszor az a vége, hogy a tisztítószer óhatatlanul is a ruhámra fröccsen, és kisebb-nagyobb foltokben kiszedi a szép fekete anyag színét. Na erre rendszeresítettem itthonra egy fekete textilfilcet, amivel a legtöbb foltot csodaszépen el tudom tüntetni. A 500 és 1000 forint beszerezhető filc tényleg tökéletes a kisebb-nagyobb hibák korrigálására.

fotó: Lilla

0 Tovább

2in1 ruhák, bolt, magazin

A 2in1 márkával a terhességem idején ismerkedtem meg, és mivel lenyűgöztek a csodás kampányképek (amelyek vizuális világáért Kiss Heni felelt), mindenképpen szerettem volna találkozni a tervezővel, Judittal. Akkor született ez az interjú, és kicsivel előtte pedig az üzletet bemutató cikk. A héten a Retek utca fele jártam, és benéztem az üzletbe. Kifele jövet természetesen átnéztem a szórólapokat, és nagyon megörültem, mikor a szóróanyagok között a 2in1 márka első, ingyenes magazinjára bukkantam.

fotó: Lilla

"...A magyar nők életét éljük: ez a magazin ezt az életet járja körül a gyerekeinkből kiindulva, de nem körbeugrálva őket..." - részlet az első szám főszerkesztői leveléből, Judittól. Az évente kétszer, tavasz-nyári és őszi-téli lapszámmal jelentkező kiadvány sok mindennel foglalkozik: Görög Zitával az anyaszerepről készítettek interjút, de szó van a családtervezésről és a védőnői feladatokról is, de persze a mese és a divat sem hiányozhat az oldalakról. Van egy magyar divatmárka, amit mostmár nemcsak csodaszép és kényelmes ruháiért, barátságos, sok-sok csecsebecsével telerakott üzletéért, hanem magazinjáért is szerethetünk!

2in1 a Facebookon és a neten.

0 Tovább

Káosz felsőfokon: egy női táska

Miután tavaly öcsémék megnyerték a Vodafone egyik reklámpályázatát, csapatukkal több ilyen versenyen is elindltak. A legutóbb egy olyan pályázaton, amely arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a kreatív szakmában, a reklámszakmában Amerikában a nők aránya mindössze 3 százalék. A feladatra egyik megoldásként ők azt találták ki, hogyha egy nő uralkodni tud a megannyi cucc által okozott káoszon a táskájában, akkor mindent tud irányítani. Mivel nekem sok cuccom, sok táskám és viszonylag jó fényképezőgépem van, így engem kértek meg, hogy csinálja néhány, az ötletnek megfelelő képet.

fotó: Lilla

Először csak a táskát és a cuccokat kérték, hogy fotózzam le, de a kisfiam, Bálint kezei felnyúltak az asztalra, és így bekúsztak egy-két képbe. Ez annyira tetszett nekik, hogy kérték, készítsem el az itt látható fotót is. Bár végül csak a benyúló kezes verziót használták a pályázaton, nekem mégis ez lett a kedvencem.

0 Tovább

Új szerelem: táskarendszerezők

És újra és újra felbukkan a Pinterest. A táskarendszerezőkhöz úgy kapcsolódik, hogy a hármas sorszámú, csodás, de azért borsos árú darabot ott láttam meg először, és ott szerettem azonnal bele. Egy kattintással a Pinterstről az adott táska webshopjában találtam magam, de szomorúan tapasztaltam, hogy az ára magas és ráadásul jelenleg nem is kapható a termék. De ez az egy kép elég volt ahhoz, hogy teljesen rákattanjak a táskarendszerőkre.

1. Etsy, 9,50 dollár
2. Etsy, 25,95 dollár
3. MochiThings 55,95 dollár
4. MochiThings 59,95 dollár

0 Tovább

Divatos fülek őszre

Ismét betévedtem a H&M gyerekosztályára, és bár Bálintnak vadásztam leértékelt cuccokat, mégis magamat sikerült meglepnem egy kalappal. Igen, tudom, szörnyű anya vagyok!!! De mentségemre legyen mondva, hogy a játszótéren biztosan hatalmas sikert aratok majd ezzel a fejfedővel a kislányok körében, így hátha Bálintnak is még több hódolója akad majd. Na, de a viccet félretéve, a mindenféle fülekkel ellátott bájos kalapok idén szuperdivatosak lesznek, és nemcsak a kislányok ruhatárában!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek