Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Virágkoszorú kislányoknak

A múltkori csipkés fejpánt után, most egy szolidabb, de szintén fodros virágos darab készült. A tovább után kiderül, hogyan készült, és az is, hogy honnan tudtok ilyet rendelni!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: Csokornyakkendő

A csokornyakkendők egyre divatosabban - ezt könnyen leszűrhetjük, ha megnézünk pár népszerű street fashion oldalt. Ezért is találtam ki, hogy arra a családi esküvőre, amire év végén vagyunk hivatalosak, varrok a fiúknak (a férjemnek és a fiunknak) egy-egy csokornyakkendőt. Elárulom hogyan csináltam!

fotó: Lilla

0 Tovább

Koktéltáska esküvőre

Készült egy koktéltáska már egy ugyanilyen Vagabond cipőhöz, de most Eszter masnis táskája után megszületett az ridikül is, amit majd én viselek majd a tanúruhámmal. A masnis verzió helyett az én pöttyös ruhámhoz egy egyszerűbb formájú táskát varrtam.

fotó: Lilla

Rendelés és még több táska: Lilla Sellei Bags

2 Tovább

Romantikus rózsamánia 2.

Elkészült a sorban a harmadik vintage fonott táska, amit megrendelésre újítottam fel. Akárcsak a másodiknál, most is a rózsás anyagból készült a bélés és a vállpánt.

fotó: Lilla

0 Tovább

Masnis koktéltáska

A korábban bemutatott tanúruhámhoz múlthét pénteken megvettem a cipőt is. Egy platformtalpú, bogyószínű szandált választottam a Vagabond kínálatából, mivel ez a szín iszonyatosan szép a kékes-zöld ruhámmal. Mint kiderült Eszter barátnőmnek is pont ugyanilyen cipője van, és úgy tervezi, hogy idén nyáron ő is ezt viseli majd egy esküvőn. Mikor megtudta, hogy mindenféleképpen készítek magamnak egy, a cipővel harmonizáló színű táskát, akkor lecsapott a lehetőségre, és ő is rendelt magának egyet tőlem.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek