Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Stílus és kényelem: bőrszandálok Spanyolországból

Spanyoltanár barátnőm mutatta meg az Avarca nevű spanyol cipőmárkát. A Menorcán kézműves igényességgel készülő lábbelik ergonómikusak és bőrből készülnek. A lapos, egyszerű modellek mellett vannak látványos, csillámos platformtalppal készülő cipellők is. Jó hír, hogy online is rendelhetünk, és bár a szállítási költség 30 euró környékén van, barátnőkkel összefogva megéri! Nekem a kedvencem ez a képen látható arany platformtalpú szandi.

0 Tovább

Bőr babacipő az internetről

Bár a gyerek még csak éppen elkezdett kúszni, mászni, azért nem árt cipőt húzni a lábára. Főleg így télen, hiszen a nem padlófűtéses lakásokban még a szőnyegen is fázhat a lábunk, és a gyerekeké is. Az interneten sok helyen lehet vásárolni kedves mintákkal díszített, teljes egészében bőrből készült babacipőket. Én a képen látható darabot karácsonyra rendeltem Bálintnak. A Vaterán vásároltam a DIVAT4U-nál 2500 forint plusz postaköltségért. A cipőkből többféle méret és rengeteg szín és minta létezik, a mienk 6-12 hónapos korig való. Most picit nagy még a 7 hónapos Bálintnak, de nem esik le a lábáról, és nem kényelmetlen viselet. Ilyen bőr babacipők kaphatóak még például a Liliputi kínálatában (náluk vannak vicces, edzőcipőnek álcázott fazonok) és a Cinege Cipőnél is. Bár ennél a kettőnél az árak magasabbak.

fotó: Lilla

0 Tovább

A divat változik, a stílus örök

Vannak márkák, amelyek nagy múltjuk, történetük és klasszis tervezőik miatt a divattörténet legendáivá válnak. Ilyen márka a Chanel is. Legyen az csak egy kulcstartó, de ha az Chanel, akkor az a divattörténelem egy darabja.

fotó: Lilla

0 Tovább

Tavaszi must have: színes nadrágok

Az, aki követni akarja a legutolsó trendeket, az tavaszra mindenképpen szerezzen be egy színes nadrágot. A témára általam készített divatillusztráció és bazár itt.

Illusztráció: Lilla

0 Tovább

Uzsonnás zacskó 250 dollárért

Valójában nem egy uzsonnás zacskóról van szó, csupán arról, hogy ez a barna bőrtáska első ránézésre pont olyan, mint egy közönséges, barna papírzsacskó. Ezt a 250 dollárért itt megvásárolható táskát a Los Angeles-i, 2009-ben alapított Marie Turnor márka jegyzi, amelynek a tervezője Beth Goodman. A tervező táskái egytől egyig olyan egyszerű és hétköznapi tárgyakból inspirálódtak, mint egy papírzacskó vagy éppen egy boríték. A designer ezzel szeretne rávilágítani arra, hogy azok a hétköznapi tárgyak is gyönyörűek, amelyekkel nap mint nap találkozunk. Egyszerűen engem teljesen lázba tud hozni az ilyen design szemlélet. És ezek a zacskótáskák kicsit a Martin Margiela féle "olyan mint ha" tervezői szemléletet is eszembe juttatják.

kép: shop.marieturnor.com

A Marie Turnir táskák hozzánk legközelebb Bukarestben kaphatóak. 

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek