Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zászlós girland olcsón és egyszerűen

A héten, pénteken volt a bölcsis évzáró ünnepség, amely során minden csoport műsort adott elő, és a nagyok, akik ősszel oviba mennek, elballagtak. (Olyan megható volt, hogy jövőre, amikor az én nagyfiam ballag majd, biztosan nem tudom visszatartani a könnyeimet - most is nehéz volt.) Ezt a mókát mindig a bölcsöde udvarán rendezik meg, a műsor után az udvaron van evi-ivi és zenés mulatság. Természetesen az udvar is ünneplőbe öltözik erre a pompás alaklomra. A gondozónénik irtó kreatívak, szalvétából készül zászlós girlandjaik olyan mutatósak és ötletesek, hogy muszáj volt lefotóznom és megosztanom veletek.

fotó: Lilla

0 Tovább

Ikea hack: elkészült a RAST komódunk

Emlékeztek még, hogy nem is olyan régen mutattam nektek egy inspirációs gyűjteményt, amit az Ikea Rast komódjának átfestésének módjairól gyűjtöttem? A hosszú hétvégét kihasználtuk, és megszületett a mi feltuningolt variációnk erre a szuperolcsó komódra. Kulisszatitkokért kattintsatok a továbbra!

fotó: Lilla

0 Tovább

Ikea hack: RAST komód

Egyszerűen helyhiánnyal küzdünk az új lakásban, pontosabban pakolós-helyhiánnyal. A lakás tágas, csak éppen nincs elég szekrényünk. Mivel előbb-utóbb, néhány év múlva ebből az albiból is továbbállunk, ezért nem akarunk hatalmas gardróbszekrényekbe befektetni. Így esett a választásunk az Ikea egyik tömör fából készült szekrényére, ami mindösszesen 6.990 forintba kerül. A három fiókos natúr faszekrényt persze a lakás stílusához szeretnénk igazítani, ezért át fogom festeni. Ehhez inspirációt a Pinterestről merítettem.

kép: ikea.com

0 Tovább

Lakberendezés, ahogyan én csinálom

Még szeptember elején kaptam egy e-mailt, amit persze majdnem olvasatlanul kitöröltem, mint a szerkesztőségi e-mail címre érkező legtöbb szemetet, de nagy szerencsémre aztán mégsem kattintottam a kukára, hanem elolvastam. A levél egy Helen nevű csajtól jött, aki az Ikea Live magazinjának magyar-szlovák és cseh kiadványának szerkesztésével foglalkozik. Azzal keresett meg, hogy az Ikea Family Live közösségi oldalra feltöltött képeim alapján, szeretnék, ha a lakásunk szerepelne a House Call sorozatukban. Ez egy olyan sorozat, amiben hétköznapi emberek befotózzák a saját lakásukat, majd válaszolnak egy e-mailes interjúra, amiből a szerkesztők egy anyagot gyúrnak. Nos, egy napba telt, de befotóztam a gyömrői házunkat. A magazin ma jelent meg, itt olvashatjátok, de néhány fotót megosztok veletek itt is.

0 Tovább

DIY: útibögre design

A gyerekkel játszó térre menni, ide menni, oda menni... Nem szabad elindulni egy napi hidegélelem nélkül, és már arra is rájöttem, hogy nemcsak a babának, de a mamának is kell legalább folyadékot csomagolni. Ehhez a legtökéletesebb egy tumbler, vagyis egy könnyen nyitható, jól záródó útibögre, amit leginkább kávé szállítására használnak. Korábban vettem egy kerámia-szilikon verziót az egyik hipermarketben tényleg hiperolcsón, de az nem teljesen lezárható, tehát ha ital volt benne, akkor csak szépen kézben tartva lehetett ide-oda vinni - ez lássuk be nem elég praktikus!

A héten az egyik nagy drogérialánc üzletében is néztem a tumblereket, ahogyan már több kávézólánc boltjában is, de mindig elriasztottak a 3000-6000-es árak. Éppen ezért örültem meg ma, amikor az Ikeában megláttam 1.990-ért a Hemlig útibögrét. Amikor pedig rájöttem, hogy dupla falának és levehető aljának köszönhetően könnyedén designossá tehető, az örömöm csak fokozódott!

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek