Egy egyszerű pudinggal is el lehet kápráztatni a vendégeket, csak egy kicsit extrább tálalás kell. A megszokott üvegtálkák helyett válasszunk romantikus teás csészéket, és bolondítsuk meg olvasztott csokival és dekorcukorkkal az összhatást!
fotó: Lilla
Hozzávalók: 1 tábla étcsokoládé, kicsi margarin, 1 csomag pudingpor, fél liter tej, dekorcukor
Elkészítés menete: A pudingot a zacskón jelölt módon főzzük meg, majd öntsük csészékbe. A pudinggal párhuzamosan, olvasszunk fel gőz fölött az étcsokit, és tegyünk hozzá egy kevés margarint, hogy az állaga szilárdulás után is puhább legyen, mint eredetileg. Ha a csokit felolvadt, akkor öntsük a pudingok közepébe. Ezt mindenképpen még azelőtt tegyük meg, hogy a puding tetején képződne egy keményebb réteg. Végül a még puha coskoládéba szorjunk dekorcukorkákat.
Utolsó kommentek