Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Puding tuninggal

Egy egyszerű pudinggal is el lehet kápráztatni a vendégeket, csak egy kicsit extrább tálalás kell. A megszokott üvegtálkák helyett válasszunk romantikus teás csészéket, és bolondítsuk meg olvasztott csokival és dekorcukorkkal az összhatást!

fotó: Lilla

0 Tovább

Barackos pite pudinggal bolondítva

Kaptunk egy nagy kosár irtó finom barackot. Mivel ekkora mennyiséget lehetetlenség elfogyasztani, ezért elhatároztam, hogy egy részéből süteményt sütök. Ez következik most!

fotó: Lilla

0 Tovább

Csokipudingos és lekváros kiflik

Hozzávalók: 
A tészához: 1 kg liszt, 3 tojás, 2 csomag vaníliás cukor, 10 deka élesztő, fél csomag sütőpor, 4 deci tej, 2 deci étolaj, 3 evőkanál cukor
A pudinghoz: 2 csomag puding, 6 evőkanál cukor és 8 deci tej

fotó: Lilla

Elkészítés menete: 
Az élesztőt felfuttatjuk, a tészta alapanyagait összegyúrjuk, majd fél órát kelesztjük. Közben megfőzzük a pudingot. Kinyújtjuk a tésztát, és a kihült pudinggal töltjük a tésztából formált kifliket. Én légkeverésen 150 fokon sütöm kivajazott kilisztezett tepsiben (a sütőpapírra nagyon ráragad a kifolyó töltelék miatt). Ízlés szerint lehet a pudingot lekvárral helyettesíteni.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek