Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Répás cupcake gyömbérrel és fahéjjal

Ma az egyik háztartási boltban beszereztem egy ehhez hasonló tortadíszítőt, valamint egy szilikonos cupcake sütőformát. Muszáj volt mindkettőt felavatnom, így születtek meg a gyömbérrel és fahéjjal ízesített répás sütikék sajtkrémmel a tetejükön.

fotó: Lilla

0 Tovább

Puding tuninggal

Egy egyszerű pudinggal is el lehet kápráztatni a vendégeket, csak egy kicsit extrább tálalás kell. A megszokott üvegtálkák helyett válasszunk romantikus teás csészéket, és bolondítsuk meg olvasztott csokival és dekorcukorkkal az összhatást!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kürtöskalács házilag

Nem kell, hogy a kürtöskalács a kizárólag strandos finomság vagy éppen a karácsonyi vásár ínyencsége legyen, könnyedén készíthetünk otthon is! A tovább után a recept mellett azt is elárulom, hogy milyen, minden háztartásban megtalálható kelléket használhatunk kürtöskalács-forma helyett.

fotó: Lilla

0 Tovább

Muffin csokiimádóknak

A hétvégén vendégeket vártunk, csokis muffint sütöttem. Istenien csokisat! A recept a tovább után!

fotó: Lilla

0 Tovább

Vendégváró édesség tejbegrízből

Nem volt itthon tojás, de mégis szerettem volna valami édességet készíteni a házassági évfordulónkra. A netet bújva akadtam egy tejbegrízes édességre, amit aztán tovább fejlesztettem! Az egyik végeredmény a képen, két recept pedig a kép után!

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek