Help Sales ÁSZF

Répás cupcake gyömbérrel és fahéjjal

Ma az egyik háztartási boltban beszereztem egy ehhez hasonló tortadíszítőt, valamint egy szilikonos cupcake sütőformát. Muszáj volt mindkettőt felavatnom, így születtek meg a gyömbérrel és fahéjjal ízesített répás sütikék sajtkrémmel a tetejükön.

fotó: Lilla

0 Tovább

Puding tuninggal

Egy egyszerű pudinggal is el lehet kápráztatni a vendégeket, csak egy kicsit extrább tálalás kell. A megszokott üvegtálkák helyett válasszunk romantikus teás csészéket, és bolondítsuk meg olvasztott csokival és dekorcukorkkal az összhatást!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kürtöskalács házilag

Nem kell, hogy a kürtöskalács a kizárólag strandos finomság vagy éppen a karácsonyi vásár ínyencsége legyen, könnyedén készíthetünk otthon is! A tovább után a recept mellett azt is elárulom, hogy milyen, minden háztartásban megtalálható kelléket használhatunk kürtöskalács-forma helyett.

fotó: Lilla

0 Tovább

Muffin csokiimádóknak

A hétvégén vendégeket vártunk, csokis muffint sütöttem. Istenien csokisat! A recept a tovább után!

fotó: Lilla

0 Tovább

Vendégváró édesség tejbegrízből

Nem volt itthon tojás, de mégis szerettem volna valami édességet készíteni a házassági évfordulónkra. A netet bújva akadtam egy tejbegrízes édességre, amit aztán tovább fejlesztettem! Az egyik végeredmény a képen, két recept pedig a kép után!

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek