Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csokis édesség meleg napokra

Megmutatom, hogy kánikula idején, hogyan készíthetünk néhány egyszerű, otthon felelhető alapanyagból jeges, csokis édességet.

fotó: Lilla

Hozzávalók: egy tábla étcsokoládé, egy natúr joghurt és egy evőkanál porcukor

Elkészítés menete: Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd a gázt elzárva, de a tálat a gőz felől nem levéve, belekeverjük a joghurtot, és hozzáadjuk a porcukrot. Ezután 1 decis műanyag poharakba töltjük és hurkapálcát teszünk a közepébe. A mélyhűtőben néhány óra alatt megszilárdul. Kicsit víz alá téve könnyen kivehető a pohárból, és már fogyasztható is.

0 Tovább

Saját készítésű csoki bonbon Bálint-napra

Valentin-napra édességet is szokás adni. Bár többnyire a virág-bonbon kombinációt férfiak adják nőknek, de egy saját készítésű édességgel a lányok is meglephetik a fiúkat. Én így tettem a férjemmel, és saját kezűleg készítettem csokis bonbont, amit szintén saját készítésű dobozba csomagoltam. SOS ajándéknak is kitűnő, még elkészíthető!

fotó: Lilla

0 Tovább

Csupacsoki csokihab

Horváth Eszter Desszertőrült könyve tényleg dilettánsaknak szól, hiszen még én is isteni csokihabot tudtam készíteni a leírása alapján. Persze sem a tálalás, sem a fotó nem olyan gyönyörű, mint ahogyan az a könyvben van, de az íze isteni! Most jöjjön ez!

fotó: Lilla

0 Tovább
12
»

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek