Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Répás cupcake gyömbérrel és fahéjjal

Ma az egyik háztartási boltban beszereztem egy ehhez hasonló tortadíszítőt, valamint egy szilikonos cupcake sütőformát. Muszáj volt mindkettőt felavatnom, így születtek meg a gyömbérrel és fahéjjal ízesített répás sütikék sajtkrémmel a tetejükön.

fotó: Lilla

0 Tovább

Medvehagymás pogácsa

Függő lettem, méghozzá a Lipóti medvehagymás kockájának este áldozatául - töménytelen mennyiséget meg bírnék belőle enni. Naponta be is térek a nemrég a közelünkben nyílt Lipótiba. Ma volt egy kis szabadidőm, és úgy döntöttem, anyukám hagyományos pogácsáját megbolondítom egy kis szárított medvehagymával, hátha lesz olyan jó, mint a Lipótiban. És igen, finom lett, nem olyan, mint a bolti, másmilyen, de felveszi vele a versenyt.

fotó: Lilla

0 Tovább

Pizza, ahogyan én csinálom

Nem mondom, hogy az általam készített pizza jobb, mint más pizzája, de az biztos, hogy a velem élő két férfi imádja - van olyan, hogy heti kétszer kell sütnöm. A recept az anyukámtól van, de fűszerezésben, feltétekben van különbség.

fotó: Lilla

0 Tovább

Puding tuninggal

Egy egyszerű pudinggal is el lehet kápráztatni a vendégeket, csak egy kicsit extrább tálalás kell. A megszokott üvegtálkák helyett válasszunk romantikus teás csészéket, és bolondítsuk meg olvasztott csokival és dekorcukorkkal az összhatást!

fotó: Lilla

0 Tovább

Frissítő és stílusos: citromos-gyömbéres muffin

A borongós időben mi sem esik jobban, mint a tegnapi napsugarakra emlékeztető, finom citromos süti. A pofon egyszerűen elkészíthető citromos-gyömbéres muffint én citromos túrókrémmel bolondítottam meg.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek