A hétvégén vendégeket vártunk, csokis muffint sütöttem. Istenien csokisat! A recept a tovább után!
fotó: Lilla
A hétvégén vendégeket vártunk, csokis muffint sütöttem. Istenien csokisat! A recept a tovább után!
fotó: Lilla
Nem volt itthon tojás, de mégis szerettem volna valami édességet készíteni a házassági évfordulónkra. A netet bújva akadtam egy tejbegrízes édességre, amit aztán tovább fejlesztettem! Az egyik végeredmény a képen, két recept pedig a kép után!
fotó: Lilla
Egyik kedvenc női magazinomban találtam ennek a bécsi perecnek a receptjét, de én egy kicsit átvariáltam, mert a leírás szerint nekem nem sikerült túl jól. Megosztom veletek az én verziómat!
fotó: Lilla
Az egyik hétvégét Mohács mellett, Kandán töltöttük egy barátunk tanyáján. Szabadtűzön főztünk, és mi más is készülhetett volna, mint a híres mohácsi köcsögös bab. A tovább után kiderül, hogyan készíthető el ez a nagyon finom és roppant egyszerű étel.
fotó: Lilla
Megmutatom, hogy kánikula idején, hogyan készíthetünk néhány egyszerű, otthon felelhető alapanyagból jeges, csokis édességet.
fotó: Lilla
Hozzávalók: egy tábla étcsokoládé, egy natúr joghurt és egy evőkanál porcukor
Elkészítés menete: Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd a gázt elzárva, de a tálat a gőz felől nem levéve, belekeverjük a joghurtot, és hozzáadjuk a porcukrot. Ezután 1 decis műanyag poharakba töltjük és hurkapálcát teszünk a közepébe. A mélyhűtőben néhány óra alatt megszilárdul. Kicsit víz alá téve könnyen kivehető a pohárból, és már fogyasztható is.
Utolsó kommentek