Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Muffin csokiimádóknak

A hétvégén vendégeket vártunk, csokis muffint sütöttem. Istenien csokisat! A recept a tovább után!

fotó: Lilla

0 Tovább

Vendégváró édesség tejbegrízből

Nem volt itthon tojás, de mégis szerettem volna valami édességet készíteni a házassági évfordulónkra. A netet bújva akadtam egy tejbegrízes édességre, amit aztán tovább fejlesztettem! Az egyik végeredmény a képen, két recept pedig a kép után!

fotó: Lilla

0 Tovább

Süssünk perecet!

Egyik kedvenc női magazinomban találtam ennek a bécsi perecnek a receptjét, de én egy kicsit átvariáltam, mert a leírás szerint nekem nem sikerült túl jól. Megosztom veletek az én verziómat!

fotó: Lilla

1 Tovább

Így készül a mohácsi köcsögös bab

Az egyik hétvégét Mohács mellett, Kandán töltöttük egy barátunk tanyáján. Szabadtűzön főztünk, és mi más is készülhetett volna, mint a híres mohácsi köcsögös bab. A tovább után kiderül, hogyan készíthető el ez a nagyon finom és roppant egyszerű étel.

fotó: Lilla

0 Tovább

Csokis édesség meleg napokra

Megmutatom, hogy kánikula idején, hogyan készíthetünk néhány egyszerű, otthon felelhető alapanyagból jeges, csokis édességet.

fotó: Lilla

Hozzávalók: egy tábla étcsokoládé, egy natúr joghurt és egy evőkanál porcukor

Elkészítés menete: Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd a gázt elzárva, de a tálat a gőz felől nem levéve, belekeverjük a joghurtot, és hozzáadjuk a porcukrot. Ezután 1 decis műanyag poharakba töltjük és hurkapálcát teszünk a közepébe. A mélyhűtőben néhány óra alatt megszilárdul. Kicsit víz alá téve könnyen kivehető a pohárból, és már fogyasztható is.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek