Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Triplacsokis süti

Emlékeztek még a többek között Eszter barátnőm 30 születésnapjára sütött csokis-mogyorós sütire? Nos, a triplacsokis sütemény ennek egy módosított változata. Mivel Robi nem szereti a mogyorót, és az étcsokinál a tejcsokit is jobban favorizálja, így az alapanyagokat módosítottam, na meg a formát is, hogy felavathassam a hétvégén a H&M Home-nál vásárolt mentaszínű tortaállványom. Ez a recept sem bonyolult, az eredmény pedig látványos, főleg, ha megadjuk a tálalás módját!

fotó: Lilla

0 Tovább

Csokis-banános torta

Kezdeném talán azzal, hogy már a cím csalás, ugyanis egy egyszerű kevert, muffintésztát sütöttem ki szív alakú tortaformában. De ahogyan már tőlem megszokhattátok a recept egyszerű, a végeredmény pedig a befektetett munkához képest aránytalanul finom.

fotó: Lilla

0 Tovább

Spenótos pite

Próbálom a gyerekkel megetetni a spenótót, bár nem is értem miért próbálkozom, hiszen én is már bőven elmúltam húsz mire megszerettem... Akkor inkább fogalmazzunk úgy, hogy anya több, mint 20 év spenót nem fogyasztást szeretne behozni, ezért mindenféle spenótos ételeket készít! Most egy sós, spenótos pite kölvetkezik, szuper vega ebéd!

fotó: Lilla

0 Tovább

Házikenyér karácsonyra

Anyukám szokta ünnepnapokon, amikor néhány napig nem lehet friss kenyeret venni, sütni ezt a kicsit időigényes, de annál finomabb kenyeret!

fotó: Lilla

10 Tovább

Karácsonyi ízek: csavart keksz

Anyukám ma már klasszikusnak mondható egyik karácsonyi keksze következik. Az íze fahéjas, a borítása cukros, az alakja pedig csavaros!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek