Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Esernyő babakocsi kell! De milyen?

Sokáig azt hittem, nincs szükségünk új babakocsira, pedig dehogynem! Jó néhány hónapja felötlött bennem a gondolat, hogy jó lenne egy praktikusan kicsire csukható esernyőkocsi... De milyen? Pont ugyanolyan tanácstalan voltam, mint az első babakocsi vásárlásakor.

A Hauck babakocsink az első hónapokban még a mózeskosár résszel

1 Tovább

Unod már a kismotor lehetetlen cipelését?

Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat (persze praktikusan már hátizsákot veszel), és még a kismotort is, esetenként pedig ezt megspékeled egy bevásárlószatyorral? Ez csak egy átlagos kép egy átlagos anyuka átlagos napjából. Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a kismotoron nincs fogás, állandóan kicsúszik... Gyakorló anyukaként nekünk ebből lett elegünk, és erre a problémára kerestünk egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer.

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

0 Tovább

Tüllcsodák babáknak

Szabásnélküli tüllszoknya pofon egyszerűen babáknak! Megmutatom, hogyan csináld!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: esővédő babakocsira

Gyakorlatlan, első gyereküket váró szülökként vásároltuk meg a Kikában Hauck háromfunkciós babakocsinkat. És míg volt hozzá mózeskosár (ahhoz huzat), és sportverzióvá alakítható volt, valamint autós kisülést is kaptunk mellé, addig a sportkocsihoz nem adtak esővédőt. Persze nekünk ez a vásárláskor fel sem tűnt, csak több mint egy évvel később, miután megszületett és olyan hatalmasra nőtt a csemeténk, hogy már nem fért bele a mózeskosár részébe, így sportkocsivá kellett alakítanunk a járgányt. De mint már említettem a sportkocsihoz nem volt se huzat, se esővédő. Gondoltam veszek egy multifunkciós esővédőt, de miután nem kaptam, és a szekrényben találtam ezer éve vásárolt vízhatlan anyagot, inkább varrtam egyet. Megmutatom, hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább

Álombazár babáknak

Egyszerűen nem tudok leszakadni a babacuccok témáról, annyi designos és csodaszép holmit találni a neten. Most jöjjön egy válogatás, amiben két ruha és két játék kapott helyet, midegyik kategóriában van egy megfizethető és egy megfizethetetlen darab.

1. Medve, Meilinger Zita, 35 dollár

2. Kabát, Orfeo Design, 138,40 font

3. Hintaló, Fawn and Forest,259 dollár

4. Zokni, H&M, 990 forint

0 Tovább
«
123

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek