Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyerek pórázon

Külön látványosságnak számítunk, amikor Bálinttal megyünk vagy éppen jövünk a bölcsiből, mert míg ő a motorral száguld, én egy pórázzal teszek róla, hogy mindig biztonságba legyen. Azon kívül, hogy a nem gyerekesek jót mosolyognak rajtunk (kevesebb a megbotránkozó), már több alkalommal is kiderült, hogy erre a hasznos kis hátizsák-póráz kombóra bizony sok-sok gyerekes szülőnek lenne szüksége. Lépten-nyomon leszólítanak anyukák és nagymamák, hogy honnan van ez a szuper aranyos kiegészítőnk! A LitteLife-tól.

fotó: Lilla

0 Tovább

Deszkás táskák cruiser-ekhez 2.

Van az úgy, hogy az ember beleszeret egy anyagba. Ez történt velem legutóbb az Ikeában is, amikor megláttam a MARGARETA nevet viselő, fahasábos mintájú textilt is. Hátizsák készült belőle, persze deszkatartós.

fotó: Lilla

0 Tovább

Táska gördeszkázáshoz

Robinak készült egyedi megrendelésre ez a gördeszkás hátizsák, hogy abban az esetben, ha hazánk csodálatosan aszfaltozott úthálózata éppen nem teszi lehetővé a gurulást, akkor se kelljen a deszkáját a kezében cipelnie. Még több kép és leírást a tovább mögött.

fotó: Lilla

0 Tovább

Turkálós tuning 3.

Öcsém vásárolta nekem az egyik Baross utcai turkálóban ezt a farmerhátizsákot, mindösszesen 650 forintért. Sajnos a csatja használhatatlan volt, és a hátsó vállpántoknál is ki kellett cserélni a csúszkákat, de gondoltam, ha már úgyis itt-ott meg kell varrnom, akkor kicsit fel is tuningolom.

fotó: Lilla

0 Tovább

A pink, szarvasos hátizsák

Az Ikeában vásárolt szarvasos anyagból nemcsak kép és díszpárna készült, hanem egy hátizsák is. A többféle rózsaszínt, szürkét és napsárgát tartalmazó anyagot fekete és pink hevederekkel, valamint fekete és pink csatokkal kombináltam. A táska alja és a bélése pedig egyszínű pink anyagból készült.

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek