Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar design babáknak

Ha kisgyerekes barátokhoz megyünk látogatóba, és valami szép, különleges ajándékot szeretnénk adni, akkor érdemes körbenézni a magyar termékek között. És persze, ha szülők vagyunk, akkor is lehet keresgélni, vágyakozni, mert bár az egyedi termékek ára sokszor magas, mégis egy-két alkalommal megéri ezek közül választani. Én most készítettem a teljesség igénye nélkül egy válogatást, amiben találtok egyedi játékokat, praktikus babakellékeket, sőt még lakberendezési cuccokat is.

1. Textil kisautó, Filcművek, 4.400 forint

2. Textil etetőszék, Babycab, ár kérésre

3. Modern pólya, Bugyola, 8.490 forint

4. Baba textilből, Meilinger Zita, ár kérésre

5. Zöld párna, Pucc, 9.000 forint

6. Pelenkázó alátét, Liliputi, 6.790 forint

7. Nyálkendő, Bugyola, 1.490 forint

0 Tovább

Gyerekjátékok fából hiperolcsón

Mivel édesapám régebben faiparral és fajátékok készítésével foglalkozott, ezért én nagyon kötődöm a természetes anyagokból, nagy igényességgel elkészített játékokhoz. Ha tehetem Bálint is inkább ilyeneket kap, mint tömegtermékeket. Szeretek benézni a körúton két helyen is megtalálható Fakopáncsba, ahol pár száz forintért is nagyon szép, színes és kedves fajátékokat lehet kapni. A héten ezeket szereztem, a fiam imádja őket!

fotó: Lilla

0 Tovább

Káosz felsőfokon: egy női táska

Miután tavaly öcsémék megnyerték a Vodafone egyik reklámpályázatát, csapatukkal több ilyen versenyen is elindltak. A legutóbb egy olyan pályázaton, amely arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a kreatív szakmában, a reklámszakmában Amerikában a nők aránya mindössze 3 százalék. A feladatra egyik megoldásként ők azt találták ki, hogyha egy nő uralkodni tud a megannyi cucc által okozott káoszon a táskájában, akkor mindent tud irányítani. Mivel nekem sok cuccom, sok táskám és viszonylag jó fényképezőgépem van, így engem kértek meg, hogy csinálja néhány, az ötletnek megfelelő képet.

fotó: Lilla

Először csak a táskát és a cuccokat kérték, hogy fotózzam le, de a kisfiam, Bálint kezei felnyúltak az asztalra, és így bekúsztak egy-két képbe. Ez annyira tetszett nekik, hogy kérték, készítsem el az itt látható fotót is. Bár végül csak a benyúló kezes verziót használták a pályázaton, nekem mégis ez lett a kedvencem.

0 Tovább

Design Hét gyerekkel

A Design Hét számos érdekes, izgalmas és kreatív programot kínál. De mit tegyünk, ha nincs egy nagymama vagy egy keresztanya, akinek lepasszolhatnánk a gyerekünket? Keressünk gyerekbarát programokat a Design Hét kínálatában! Én most erre tettem egy próbálkozást, és nagyon sokat találtam.

0 Tovább

Gyerek designer ruhák a turkálóból

Míg a gyerek el nem éri a két éves kort, szerintem vétek neki új ruhákat venni, hiszen ebben az időszakban olyan gyorsan nőnek, hogy rengeteg teljesen új ruhát találhatunk a turkálóban. (Bálintnak is volt nem egy, nem kettő olyan ajándékba kapott új ruhája, amit sajnos a szekrényben nőtt ki, mert az időjárás és a növekvés mértéke nem volt összhangban.)

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek