Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utazószett babáknak 3000 forint alatt

A korábban varrt utazós pelenkázó alátét annyira belelkesített, hogy vásároltam másfél méter vidám, de nem gyerekes anyagot, és egy teljes utazószett varrásába fogtam. Készült babatáska, pelenkázóalátét, cumicsipesz, előke, a maradék anyagból pedig játék bagoly. Az anyag méterét 590 forintért vettem, és a kellékekkel (cipzár, tépőzár, heveder) együtt sem költöttem többet 3000 forintnál. Itt egy kép a teljes szettről, részletek pedig a tovább után.

fotó: Lilla

1 Tovább

Mumusok a MumuShopból

Bálint ajándékba kapta ezt az édes (szerintem) Cica mumust. Itthon már számtalan márkanéven készítenek kedves, egyedi, puha játékokat gyerekeknek, de a MumuShop karakteres csapata kiemelkedik a hazai design kínálatából. Vannak itt babák, cicák, nyulak és mindenféle állatkák. Aki szeretne, az a MumuShop Facebook oldalán tud rajongani és rendelni.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: pelenkázó alátét utazáshoz

Ha útra kelünk a gyerekkel, akkor bizony rengeteg kellékre lesz szükségünk, éppen ezért fontos, hogy, ami lehet, az praktikus legyen. Ilyen az összehajtogatható, textilből készült pelenkázó alátét is. Egy kisgyerekes barátnőm vett hasonlót több ezer forintért, én pedig abból inspirálódva, készítettem magamnak egyet. Itt látható összehajtva, a tovább után meg megmutatom a kihajtogatást is lépésről lépésre!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: esővédő babakocsira

Gyakorlatlan, első gyereküket váró szülökként vásároltuk meg a Kikában Hauck háromfunkciós babakocsinkat. És míg volt hozzá mózeskosár (ahhoz huzat), és sportverzióvá alakítható volt, valamint autós kisülést is kaptunk mellé, addig a sportkocsihoz nem adtak esővédőt. Persze nekünk ez a vásárláskor fel sem tűnt, csak több mint egy évvel később, miután megszületett és olyan hatalmasra nőtt a csemeténk, hogy már nem fért bele a mózeskosár részébe, így sportkocsivá kellett alakítanunk a járgányt. De mint már említettem a sportkocsihoz nem volt se huzat, se esővédő. Gondoltam veszek egy multifunkciós esővédőt, de miután nem kaptam, és a szekrényben találtam ezer éve vásárolt vízhatlan anyagot, inkább varrtam egyet. Megmutatom, hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább

Bőr babacipő az internetről

Bár a gyerek még csak éppen elkezdett kúszni, mászni, azért nem árt cipőt húzni a lábára. Főleg így télen, hiszen a nem padlófűtéses lakásokban még a szőnyegen is fázhat a lábunk, és a gyerekeké is. Az interneten sok helyen lehet vásárolni kedves mintákkal díszített, teljes egészében bőrből készült babacipőket. Én a képen látható darabot karácsonyra rendeltem Bálintnak. A Vaterán vásároltam a DIVAT4U-nál 2500 forint plusz postaköltségért. A cipőkből többféle méret és rengeteg szín és minta létezik, a mienk 6-12 hónapos korig való. Most picit nagy még a 7 hónapos Bálintnak, de nem esik le a lábáról, és nem kényelmetlen viselet. Ilyen bőr babacipők kaphatóak még például a Liliputi kínálatában (náluk vannak vicces, edzőcipőnek álcázott fazonok) és a Cinege Cipőnél is. Bár ennél a kettőnél az árak magasabbak.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek