Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyerekszoba kész!

Így néhány héttel a szülés előtt elkészült a gyerekszoba. A legtöbb benne található dolgot mi készítettük. A zöld lámpát édesanyám csinálta, a pelenkázó apa munkáját és a leendő apuka munkáját dícséri, a csíptetős fényképkeret, a plüssmackók, a bárányos és a madaras párna, valamint a fodros rácsvédő pedig az én művem, ahogyan a fotelre készült zöld huzat és a zöld sötétítő is.

0 Tovább

Babacuccok olcsón 3.

A H&M gyerekosztályán nagyon kedvező áron nagyon bájos dolgokra bukkanhatunk, mint például ez az újszülötteknek való együttes!

0 Tovább

Babacuccok olcsón 2.

Érdemes kilós turkálókban vadászni babaruhákat, mivel nagyon olcsón, nagyon jó minőségű, szinte új darabokra bukkanhatunk. Mi ezeket Béksécsabán vásároltuk.

0 Tovább

Babacuccok olcsón 1.

A héten ezekre tettünk szert nagyon kedvező áron a Tesco-ban.

0 Tovább

Húsvéti nyúlságok

1. Nyúl répávallittlehappystitches

2. Barna nyúllittlegreymittens

3. Mintás nyulakmmmcrafts

4. NyúlpárDIYFluffies

5. Nyulas párnaCapeBags

6. Pompom farkú nyuszikmiasukulele

7. Kerek nyuszikretromama

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek