Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Forradalom a cumisüvegpiacon

Elsőgyerekes anyukaként a terhességem alatt direkt nem járkáltam hiper-modern bababoltokba, mivel sejtettem, hogy onnan vagyonokkal szegényebben és egy halom felesleges cuccal távoznék. Persze kisgyerekes barátnők híján egy csomó tényleg hasznos dologról is csak késve értesültem. Ilyen volt a textil etetőszék (amit végül azért varrtam a gyereknek), de a kötelező otthon babaviseletet, a tutyit is késve szereztük be (de beszerztük). Viszont úgy tűnik, hogy a cumisüvegforradalomról végleg lemaradtunk (mert mire eljött/mire rátaláltam kisfiam már kinőtt a cumisüvegkorszakból)! De itt most megosztom mindenkivel, hogy más anyukák ne csússzanak le róla!

iiamo.hu

5 Tovább

Verdás hátizsák házilag

Kis unokaöcsénk már nem is olyan kicsi, hiszen ősszel iskolába megy. A Verdák még a hétéveseknél is menőnek számítanak, éppen ezért az iskolakezdésre egy verdás hátizsákot varrtam neki, amiben majd hordhatja a tornacuccát. A tovább után még több kép, leírás és szabásminta. A szabásminta pofon egyszerű, így a nem olyan rutinos varrók is nyugodtan kattintasnak!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kifordítható neszeszer

Új termékkel bővült a Lilla Sellei Bags kínálata: egy kifordítható neszeszerrel. A pillangós gombbal záródó neszeszer a vidám csíkos vagy éppen a gyerekes katicás mintával is használható. Ár: 1.500,-

fotó: Lilla

0 Tovább

Tároló textilből a gyerekszobába

Ezúttal a gyerekszobába készítettem egy textiltárolót. A pelenkázót már múlthétvégén szekrénnyé alakítottuk, és az egyik oldala szabadon állt, így oda szerettem volna készíteni egy textiltárolót, amibe akár a kisebb plüssállatokat vagy például a zoknikat lehet majd tartani.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: pihe-puha etetőszék

Az utazószetten felbuzdulva még beszereztem pár métert abból a jópofa anyagból, és pihe-puha párnát és rácsvédőt varrtam az etetőszékbe.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek