Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Virágkoszorú kislányoknak

A múltkori csipkés fejpánt után, most egy szolidabb, de szintén fodros virágos darab készült. A tovább után kiderül, hogyan készült, és az is, hogy honnan tudtok ilyet rendelni!

fotó: Lilla

0 Tovább

Programajánló: ASZPIK, alkotói piac Pécsen

A férjem pécsi, így az elmúlt években egyre jobban megismerhettem azt a csodálatos hangulatú várost. Lenyűgöz az ottani nyüzsgés, hogy mindig van hova menni, hogy mindig történik ott valami. Nem sok vidéki város van például, ahol rendszeresen (akárcsak Budapesten a WAMP-on) helyi, kézműves alkotókkal és termelőkkel és azok portékáival találkozhatnak az érdeklődők. Ilyen az ASZPIK, azaz az Alkotói Szombati Piac a Kertben, aminak a Csinos Presszó ad helyet a hónap minden második szombatján.

fotó: Lilla

0 Tovább

Amikor a Jeti felfalja az iPadet

Hihetetlen, hogy a mai gyerekeknek mennyire természetesek a kütyük és az elektronikai cuccok. És nemcsak az óvodásoknak vagy a tiniknek, hanem a még beszélni sem tudó pelusosknak is. Az én fiam valahogyan kiszagolja, hogy az a tárgy egy laptop (teljesen mindegy neki, hogy más a színe, a mérete és a formája, mint amilyen laptopokat korábban látott), és odamegy és megpróbálja kinyitni, nyomkodni... Még egy éves sincs, de tudja, hogy a TV-t, a mosógépet melyik gombbal kell kikapcsolni (és sokszor meg is teszi), és a távirányítóval is régóta integet már a TV felé. Hihetetlen. Az iPadunk és a telefonunk persze már régen nincs biztonságban tőle. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a születésnapjára egy magyar fejlesztésű és gyártású játékot, egy Totoyát kap, ezzel nemcsak elektronikai mániáját elégítjük ki, de egy magyar designer terméket is vásárolunk. A tovább után kiderül mit tud a képen látható iPad faló jeti.

fotó: Lilla

0 Tovább

Táskába rejtett etetőszék

Hogyan férhet bele egy etetőszék egy kis, neszeszer méretű tasakba? Úgy, hogy textilből van! Ez egy olyan textilpánt, amellyel a gyereket egy hagyományos, felnőttekre méretezett székhez kötözhetjük. Már régóta szerettem volna a babaszettem mellé, azzal harmonizáló textiletetőszéket készíteni, ugyanis nagyon megtetszett az a darab, amit az egyik kisgyerekes barátnőm vásárolt az egyik nagy babaáruházban. Most végre időm is volt megvarrni. A tovább után találtok még képeket, leírást és méretekkel ellátott szabásmintát.

fotó: Lilla

2 Tovább

Csipkekoszorú kislányoknak

Egy kislány első születésnapjára vagyunk hivatalosak. Ajándékba valami egyedi, csajos, kézzel készült kiegészítőt szerettem volna vinni. Így készült el ez a csajos, csipkés fejpánt. Lehet, hogy kicsit túl csajos lett a csipkével, a rózsaszín virágokkal és a tavasztündérrel, de mentségemre legyen mondva, ez egy fiús anya lányos vágyainak a kiteljesedése. Hogyan készült? A tovább után kiderül, és az is, hogy honnan rendelhettek ilyet, ha nem akartok ti magatok bíbelődni vele!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek