Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Isteni és egyszerű diós-almás csirkemell

Mint annyian, (sajnos) én is csirkemell rajongó vagyok, ha hús akkor legtöbbször a csirkemellre szavazok. Most mutatok egy pofon egyszerű, de annál különlegesebb, dióval és almával megbonoldított, sütőben elkészíthető csirkemelles ételt. Ez a kaja bár egyszerű és ízletes, mégsem fest túl jól, így nem is tudtam pompásan tálalni, ezért befotózni sem sikerült túl szépen - ez ennek a szét Photoshoppolt kép története.

kép: Lilla

0 Tovább

Kakaós tekercs pofon egyszerűen

Ildikó barátnőm kedvéért került fel ez a recept a blogba. Ildikó ugyanis úgy véli, hogy nem igazán tud sütni, ezért kedveli az egyszerű és könnyedén elkészíthető édességeket. Nos, úgy gondolom, hogy ezzel a pofon egyszerűen, rétestészta-alapból elkészíthető édességgel mindenki sikert arathat, és bátorságot gyűjthet, hogy bonyolultabb sütemények elkészítésébe is belevágjon!

fotó: Lilla

0 Tovább

Ha ágyba viszed a reggelit

Én mondom a Pinterestre totál rá lehet kattani. Én is órákat tudom nézegetni, de szerencsére nem üres bámészkodásról van szó, mert egy csomó DIY ötletet onnan csenek, vagy éppen egy-egy ott látott képből jön egy teljesen saját ötlet.

fotó: Lilla

0 Tovább

Barackos pite pudinggal bolondítva

Kaptunk egy nagy kosár irtó finom barackot. Mivel ekkora mennyiséget lehetetlenség elfogyasztani, ezért elhatároztam, hogy egy részéből süteményt sütök. Ez következik most!

fotó: Lilla

0 Tovább

Levendulás torta ét- és fehércsokival

Anna barátnőm, ja bocsánat sógórnőm esküvőjéről még adós vagyok a torta receptjével. A dekoráció levendula színű volt, a menyasszony levendulában pompázott, így a torta sem lehetett másmilyen, mint levendulás. A tortát a menyasszony egyik huga készítette, igazán finom és karakteres ízvilágú édességet fogyasztottunk a nagy napot követő estén. Kép itt, a recept a tovább mögött!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek