Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szörp házilag

Tavaly anyukám készített meggyszörpöt, idén pedig ebben a két csodás üvegben kaptunk ajándékba málna házifrissítőt. Meggy- és málnaszörp recept következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

Így készül a mohácsi köcsögös bab

Az egyik hétvégét Mohács mellett, Kandán töltöttük egy barátunk tanyáján. Szabadtűzön főztünk, és mi más is készülhetett volna, mint a híres mohácsi köcsögös bab. A tovább után kiderül, hogyan készíthető el ez a nagyon finom és roppant egyszerű étel.

fotó: Lilla

0 Tovább

Csokis édesség meleg napokra

Megmutatom, hogy kánikula idején, hogyan készíthetünk néhány egyszerű, otthon felelhető alapanyagból jeges, csokis édességet.

fotó: Lilla

Hozzávalók: egy tábla étcsokoládé, egy natúr joghurt és egy evőkanál porcukor

Elkészítés menete: Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd a gázt elzárva, de a tálat a gőz felől nem levéve, belekeverjük a joghurtot, és hozzáadjuk a porcukrot. Ezután 1 decis műanyag poharakba töltjük és hurkapálcát teszünk a közepébe. A mélyhűtőben néhány óra alatt megszilárdul. Kicsit víz alá téve könnyen kivehető a pohárból, és már fogyasztható is.

0 Tovább

Csokitorta citromos túrókrémmel

A kisfiam első születésnapja csütörtökre esik, és bár hatalmas családi szülinapi party lesz szombaton, úgy gondoltam, azért úgy illik, ha csütörtökön az anyukája süt neki egy tortát. Még nem ehet sok kakaót és édességet, így csak csipeget majd belőle, ezért nem variáltam különleges összetevőkkel, kakaó és cukormentes sütikkel, hanem egy kakaós süteményt készítettem túrókrémmel. A recept pofonegyszerű, az íze isteni!

fotó: Lilla

0 Tovább

Anna trükkös muffinja

Most egy olyan, Annától lesett, repceptet mutatok be, amivel pofon egyszerűen nagyon látványos és rafinált muffint süthetünk. Nem kell más csak néhány keksz, házilag elkészített tészta, és már kész is a belül csíkos süteményünk, amitől a vendégek garantáltan hanyatt dobják magukat!

fotó: Anna

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek