Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pudingos muffin: mutatós és egyszerű

Még szombaton szereztem be az álom tortaállvány bazáromból az ikeás, üvegbúsár példányt, de sajnos a tortaállvány-avató egészen tegnap estig váratott magára. Akkor lett végre egy kis szabadidőm, hogy elkészítsem a képen látható csokis-citromos muffint, ami citromos vaníliapudinggal díszítettem. A recept és egy bónusz kép a tovább mögött!

fotó: Lilla

0 Tovább

Bazár: tortaállványok

Én vagyok az élő példa arra, hogy van tortaállvány-függőség: egy ideje megőrülök a csodaszép tortaállványokért, és legszívesebben minden édes csodámat más és más emelvényen tálalánám. Ráadásul a gyógyulásomat nehezíti, hogy a lekberendezési boltok tele vannak tortaállványokkal. A legutóbbi szerzeményem a hármas sorszámú, menta színű állvány a H&M Home-ból, amit már ezzel a süteménnyel fel is avattam. A bazárban szereplő többi állvány sajnos még nem a konyhaszekrényemben, csak a kívánságlistámon található.

1. Üveg tortaállvány búrával, Ikea 3.490 forint
2. Két szintes kekszes tál, H&M Home 5.990 forint
3. Mentaszínű, fém tortaállvány, H&M Home 1.990 forint
4. Üvegállvány, H&M Home 1.990 forint
5. Türkiz színű, faállvány BeCake' 7.600 forint

0 Tovább

Triplacsokis süti

Emlékeztek még a többek között Eszter barátnőm 30 születésnapjára sütött csokis-mogyorós sütire? Nos, a triplacsokis sütemény ennek egy módosított változata. Mivel Robi nem szereti a mogyorót, és az étcsokinál a tejcsokit is jobban favorizálja, így az alapanyagokat módosítottam, na meg a formát is, hogy felavathassam a hétvégén a H&M Home-nál vásárolt mentaszínű tortaállványom. Ez a recept sem bonyolult, az eredmény pedig látványos, főleg, ha megadjuk a tálalás módját!

fotó: Lilla

0 Tovább

Csokis-banános torta

Kezdeném talán azzal, hogy már a cím csalás, ugyanis egy egyszerű kevert, muffintésztát sütöttem ki szív alakú tortaformában. De ahogyan már tőlem megszokhattátok a recept egyszerű, a végeredmény pedig a befektetett munkához képest aránytalanul finom.

fotó: Lilla

0 Tovább

Spenótos pite

Próbálom a gyerekkel megetetni a spenótót, bár nem is értem miért próbálkozom, hiszen én is már bőven elmúltam húsz mire megszerettem... Akkor inkább fogalmazzunk úgy, hogy anya több, mint 20 év spenót nem fogyasztást szeretne behozni, ezért mindenféle spenótos ételeket készít! Most egy sós, spenótos pite kölvetkezik, szuper vega ebéd!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek