Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kompakt rajzszett utazáshoz

Mivel Bálint imád rajzolni, és hogy a hosszú vonatutak alatt is legyen mivel lekötni a gyereket, készítettem neki egy rajzkészletet utazáshoz. Megmutatom nektek, hogy hogyan készíthettek hasonló, kompakt készletet kicsit több, mint 300 forintból!

fotó: Lilla

0 Tovább

Űrhajó a gyerekszobában

Egyik nap kitaláltam, hogy Bálint szobájába, az ágy fölé kellene egy űrhajó, és másnapra elkészült az egyedi falmatrica. (Bárcsak minden vágyam ilyen gyorsan teljeseülne!) Szerintem szuperül mutat, így már egy igaz, vagány nagyfiú szobájára kezd hasonlítani a másfél éves főhadiszállása. Nektek tetszik?

fotó: Lilla

0 Tovább

Új lakás: részletek 1.

Az Ikea Family Live magazin januári számában ugyan még a gyömrői otthonunkat láthattátok, de mivel a svéd cégnél majdnem 5 hónap volt az anyag átfutási ideje, mire megjelent, mi már elköltüztünk. Ismét a fővárosban lakunk egy lakásban. A lakást szépen lassan rendezem be, szépen lassan minden megtalálja a helyét, ahogyan időm engedi, ebből mutatok is részleteket (korábban már láthattátok a fiam szobájába készült felhőt is). 

fotó: Lilla

A Tilka táskalámpa az íróasztalomnál kapott helyet, mellette egy tolltartónak használt űrhajós váza és a legújabb táskaszerzeményem díszeleg.

Porcelán űrhajó, Butlers, 990 forint (akciósan)

Arany színű, fém clutch, Reserved, 3.490 forint (akciósan)

Táskalámpa és hosszabbító magenta textilkábellel, Tilka, ajándék

0 Tovább

DIY: bulidekor

Azt hiszem végérvényesen kijelenthetem, hogy dekormániás lettem! A divat-, táska-, design- és lakberendezés mániám után megfertőzött a bulidekor és catering mánia is. Minden a saját esküvőmmel kezdődött, ahova az összes dekort és kelléket saját kezűleg készítettük el. Aztán nem volt kérdés, hogy a fiam névadójára is kell dekoráció, bár az nem lett olyan precíz és szép, hiszen egy 2 hónapos gyerek mellett nem sok időm volt rá. Talán éppen ezért adtam bele annyit a júniusi, első robotos szülinapi partijába. Majd jött a barátnőm, ma már sógórnőm esküvője, ahova szintén minden dekort én készítettem (ezeket egyesével is megosztottam veletek, az esküvő tag alatt meg is találjátok mindet). Most pedig az új lakásba költözés kapcsán tartottunk egy csendes házavató bulit a barátnőimmel, és természetesen erre is készítettem ezt-azt.

fotó: Lilla

0 Tovább

Spenótos pite

Próbálom a gyerekkel megetetni a spenótót, bár nem is értem miért próbálkozom, hiszen én is már bőven elmúltam húsz mire megszerettem... Akkor inkább fogalmazzunk úgy, hogy anya több, mint 20 év spenót nem fogyasztást szeretne behozni, ezért mindenféle spenótos ételeket készít! Most egy sós, spenótos pite kölvetkezik, szuper vega ebéd!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek