Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Turkálós tuning 3.

Öcsém vásárolta nekem az egyik Baross utcai turkálóban ezt a farmerhátizsákot, mindösszesen 650 forintért. Sajnos a csatja használhatatlan volt, és a hátsó vállpántoknál is ki kellett cserélni a csúszkákat, de gondoltam, ha már úgyis itt-ott meg kell varrnom, akkor kicsit fel is tuningolom.

fotó: Lilla

0 Tovább

Triplacsokis süti

Emlékeztek még a többek között Eszter barátnőm 30 születésnapjára sütött csokis-mogyorós sütire? Nos, a triplacsokis sütemény ennek egy módosított változata. Mivel Robi nem szereti a mogyorót, és az étcsokinál a tejcsokit is jobban favorizálja, így az alapanyagokat módosítottam, na meg a formát is, hogy felavathassam a hétvégén a H&M Home-nál vásárolt mentaszínű tortaállványom. Ez a recept sem bonyolult, az eredmény pedig látványos, főleg, ha megadjuk a tálalás módját!

fotó: Lilla

0 Tovább

A folyton változó terítő

Festeni, rajzolni nemcsak papírra lehet, hanem textilre is, ráadásul gyerekekkel külön móka az ilyesmi, és a végeredmény egy egyedi lakástextil lehet. Az Ikeában jártunk a hétvégén, és ott szereztük be azt a néhány alapkelléket, amivel megrajzoltuk, egyedi, folyton változó terítőnket.

fotó: Lilla

0 Tovább

Csokis-banános torta

Kezdeném talán azzal, hogy már a cím csalás, ugyanis egy egyszerű kevert, muffintésztát sütöttem ki szív alakú tortaformában. De ahogyan már tőlem megszokhattátok a recept egyszerű, a végeredmény pedig a befektetett munkához képest aránytalanul finom.

fotó: Lilla

0 Tovább

Tavaszi lakásdísz

Lehet, hogy idén végérvényesen elmarad a tél, és nem csoda, hogy a tavaszias idő tavaszias lakásdekor ötletekre sarkall. Készítettem egy bájos, ágas-virágos dekorációt a lakásba, elmondom, hogyan készült!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek