Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lakberendezés, ahogyan én csinálom

Még szeptember elején kaptam egy e-mailt, amit persze majdnem olvasatlanul kitöröltem, mint a szerkesztőségi e-mail címre érkező legtöbb szemetet, de nagy szerencsémre aztán mégsem kattintottam a kukára, hanem elolvastam. A levél egy Helen nevű csajtól jött, aki az Ikea Live magazinjának magyar-szlovák és cseh kiadványának szerkesztésével foglalkozik. Azzal keresett meg, hogy az Ikea Family Live közösségi oldalra feltöltött képeim alapján, szeretnék, ha a lakásunk szerepelne a House Call sorozatukban. Ez egy olyan sorozat, amiben hétköznapi emberek befotózzák a saját lakásukat, majd válaszolnak egy e-mailes interjúra, amiből a szerkesztők egy anyagot gyúrnak. Nos, egy napba telt, de befotóztam a gyömrői házunkat. A magazin ma jelent meg, itt olvashatjátok, de néhány fotót megosztok veletek itt is.

0 Tovább

Óvónéniből hip-hop díva

Múlt hétvégén Orsinak segítettem egy fotózáson. Amellett, hogy Orsi kitűnő gyerek, család és kismama fotós, még a Tilka egyik tervezője is. Ezúttal egy bölcsödei gondozó"nénit", Annácskát fotóztuk. A hamarosan végzett ovónővé avanzsáló Annácska először nem volt felszabadult a kamera előtt, majd jött a neon sapka és mindent megváltoztatott, előjött belőle a hip-hop díva.

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

DIY: képes medál

Az egyik unokahugom lepett meg ezzel az egyedi és könnyen elkészíthető medállal. A képet egy baba-mama fotózás alkalmával a Cserkúti Tamás Fotográfia készítette, az unokahugom pedig "ellopta" a Facebookról. A képet csak a megfelelő méretben ki kellett nyomtatnia, majd az előre beszerzett medálalapra ráragasztani, ezután pedig az ovális üveget rögzíteni. Kellékeket például találtok a Meska Alkotók boltjában. Egyedi, kedves ajándék, ráadásul nagyon egyszerűen elkészíthető!

fotó: Lilla

0 Tovább

Sütit ajándékba!

Még javában zajlanak az utókarácsonyi bulik. Ha éppen egy ilyenbe készülsz, és süteményt szeretnél ajándékozni, akkor most megmutatom, hogyan csomagolhatod be szépen és stílusosan!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: felhődekoráció gyerekszobába

Az új lakásban, ahova még december elején költöztünk, Bálint szobája a kisebbik galériás helyiség lett. A tulajdonsnak ez volt a hálószobája, van benne egy gardróbnak megcsinált galéria is. Mivel a galérián és a lépcsőn sincs korlát, így azt szigorúan elbarikádoztunk a gyerek elől. Bálint szobája tehát a galéria alatti területre korlátozódik. A bár egy felnőtt állva elfér a galéria alatt és felett egyaránt, a megszokottnál kisebb belmagasság mégis kuckóssá teszi a teret. A falak nagyon üresek voltak a szobában, de tudtam, hogy nem hagyományos képekkel, hanem valami különlegesebbel szeretném dekorálni a szobáját. Az ötletért ezúttal is köszönet Ráhelnek, akinek a Pinterest oldalán láttam meg egy ehhez hasonló felhős dekort.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek