Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SOS mutatós ajándékcsomagolás

Már csak pár nap van hátra az ünnepekig? És te még sehol nem állsz az ajándékok becsomagolásával? Semmi kreatív ötleted nincsen, hogyan is kellene az ajándékok csomagolását egyedivé és mutatóssá tenni? Akkor most figyelj, SOS tipp következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: asztalból ház

Már egy korábbi posztban bemutattam az inspirációforrást az asztalból ház DIY ötlethez. Most pedig bemutatom, hogyan készült Bálint kis kuckója, ami 2 perc alatt felállítható és akár el is bontható!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: útibögre design

A gyerekkel játszó térre menni, ide menni, oda menni... Nem szabad elindulni egy napi hidegélelem nélkül, és már arra is rájöttem, hogy nemcsak a babának, de a mamának is kell legalább folyadékot csomagolni. Ehhez a legtökéletesebb egy tumbler, vagyis egy könnyen nyitható, jól záródó útibögre, amit leginkább kávé szállítására használnak. Korábban vettem egy kerámia-szilikon verziót az egyik hipermarketben tényleg hiperolcsón, de az nem teljesen lezárható, tehát ha ital volt benne, akkor csak szépen kézben tartva lehetett ide-oda vinni - ez lássuk be nem elég praktikus!

A héten az egyik nagy drogérialánc üzletében is néztem a tumblereket, ahogyan már több kávézólánc boltjában is, de mindig elriasztottak a 3000-6000-es árak. Éppen ezért örültem meg ma, amikor az Ikeában megláttam 1.990-ért a Hemlig útibögrét. Amikor pedig rájöttem, hogy dupla falának és levehető aljának köszönhetően könnyedén designossá tehető, az örömöm csak fokozódott!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: szívecskés folt

A Pinterestet pörgetve fel-feltűntek rávarrt vagy éppen rányomott szívecskékkel díszített ruhák. Íme az én inspirációs montázsom, a tovább után pedig az én DIY szívecskés ruhadarabom!

képek: Pinterest

0 Tovább

Zabos-kukoricapelyhes keksz

Imádom a zabpelyhet, és természetesen a csokoládét is! Ez a pofon egyszerűen elkészíthető keksz ezt a két imádott alapanyagot egyesíti. Az meg, hogy pofon egyszerű, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a héten, mikor váratlul vendégek jelentkeztek be (pontosabban elfelejtettem, hogy jönnek), és csak 20 perc volt az érkezésükig, akkor is simán összedobtam két tepsivel!

fotó: Lilla

1 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek