Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pudingos muffin: mutatós és egyszerű

Még szombaton szereztem be az álom tortaállvány bazáromból az ikeás, üvegbúsár példányt, de sajnos a tortaállvány-avató egészen tegnap estig váratott magára. Akkor lett végre egy kis szabadidőm, hogy elkészítsem a képen látható csokis-citromos muffint, ami citromos vaníliapudinggal díszítettem. A recept és egy bónusz kép a tovább mögött!

fotó: Lilla

0 Tovább

Amikor Lomoval fotózom 2.

Itt a második adag lomos kép. Ezek nem lettek olyan szépek, mint az elsők, dehát így jár az, aki évek óta lejárt szavatosságú filmre fotóz...

fotó: Lilla

1. Épület Vácon a Duna parton, 2-3. Kisfiam és a barátnője, 4. A váci zenepavilon

Arról, hogy milyen Lomo géppel fotózom, az első részben olvashattok!

0 Tovább

Hasznos falmatrica az előszobába

Az új lakásban hétről hétre szaporodnak a falmatricák. Bálint szobája után a nappalinkba a következő időzet került: "We bulid too many walls and not enough bridges". De most nem ezt, hanem a legfrissebb, funkcionális matricánkat szeretném megmutatni, ami az előszobában található.

fotó: Lilla

0 Tovább

Kirándulás: Vác

Múlt hétvégén Vácon voltunk kirándulni, és ezt a csodás várost csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem járt ott, és egy egy napos Budapest közeli kiránduláshoz keres úticélt!

fotó: Lilla

0 Tovább

Amikor Lomoval fotózom 1.

A karácsonyra kapott pocket filmes Lomo Fisheye Baby 110-es kamera után a szüleim a névnapomra megleptek egy Diana Minivel. A Diana Mini lényegesen nagyobb, mint a Fisheye Baby 110-es, de nem annyira nagy, hogy ne tudnánk tényleg mindenhova magunkkal vinni. A Diana Mini-nél kétféle záridővel és kétféle rekesznyilással fotózhatunk, valamint ez a gép multiexpozíciós, azaz azt is engedi, hogy egy kockára többször fotózzunk. Az objektíve 24 mm-es nagylátoszögű, állványra is rögzíthető a gép és vakuval bővíthető. Ha valakit még részletesebben érdekel, az itt megtalál mindent!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek