Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bringatúra a Velencei-tónál 1.

Ha már valaki unja a tó megkerülését, annak kitűnő alternatíva lehet az az út, amit a hosszú hétvégén mi tettünk meg bringával a Velencei-tó környékén. Mi egy teljes napot szántunk erre a kicsit több, mint 45 kilométeres túrára, de ebben benne volt egy ebéd, bámészkodás, fotózás és sütizés is, na meg egy defekt... Térkép és bővebb leírás a tovább után. Aki még nem tudja, merre tekerjen a május 1-jei hosszú hétvégén, az mindenképpen kattintson!

fotó: Lilla

0 Tovább

Gördeszkázás a Velencei-tónál

A hosszú hétvégét a Velencei-tónál töltöttük, és természetesen vittünk bringákat és deszkákat is. Gárdonyi nyaralónk elég messze van a parttól, de az út lefelé kellemesen lejt ahhoz, hogy mindenféle energiabefektetés nélkül le lehessen gurulni a strandig.

fotó: Lilla

0 Tovább

Húsvéti finomság a bölcsibe

Remélem, ha így haladok, akkor már az óvodában Szülői Munkaközösségi VEZETŐ lehetnek! - Na, nem!!! Csak vicceltem! De tény, ha sütit kell vinni a bölcsibe, akkor szeretek kitenni magamért (bár nem nagy a verseny, hiszen van olyan anyuka, aki egy zacskó chips-szel megoldja a kérdést). Én viszont már a farsangi buliba is a zabos kekszemből vittem, most a húsvéti mulatságra pedig isteni narancsos-csokis finomságot készítettem természetesen saját készítésű húsvéti elemekkel díszítve.

fotó: Lilla

3 Tovább

Kati néni variálható táskája

A kisfiam legkedvencebb bölcsis nénijének, Kati néninek készült ez a táska szülinapi meglepetésnek. Kézitáskaként hatalmasra bővíthető, míg válltáskaként éppen a napi kellékek elférnek benne.

fotó: Lilla

0 Tovább

Táska gördeszkázáshoz

Robinak készült egyedi megrendelésre ez a gördeszkás hátizsák, hogy abban az esetben, ha hazánk csodálatosan aszfaltozott úthálózata éppen nem teszi lehetővé a gurulást, akkor se kelljen a deszkáját a kezében cipelnie. Még több kép és leírást a tovább mögött.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek