Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Irány a Gardrób Közössági Vásár! 2.

A jövő heti Gardróbon én is árulni fogok, de azért nem bírtam ki, hogy ezen a héten is ne nézzek ki. És milyen jól tettem! A múltkori csipkeruha és bőrtáska után, ezúttal is sikerült szuper áron szereznem egy nagyon egyedi szabású ruhát, valamint egy mindig hasznos kis válltáskát. Tehát most is arra buzdítok mindenkit, hogy délután 5-ig látogasson ki a Gödörnél található közösségi vásárra.

fotó: Lilla

0 Tovább

Bringatúra a Római-partra 1.

A vasárnapra beharangozott rosszidő miatt (ami láthatóan meg is érkezett) kimaxoltuk a tegnapi szombati napot. Majdnem a Normfafától kitekertünk a Római-partra, azzal a céllal, hogy néhány órát a Fellinin ejtőzzünk.

fotó: Robi (Gopro)

0 Tovább

Amikor Lomoval fotózom 3.

Itt a harmadik rész, ezúttal nem négy, hanem csak két képpel. De azt hiszem kezdek ráérezni a gépre, meg arra, hogy milyen minőségű filmmel érdemes fotózni vele.

fotó: Lilla

1. Hétvégi ejtőzés a Duna parton, 2. Dolgozik a Pixel Művek

Amikor Lomoval fotózom 1.
Amikor Lomoval fotózom 2. 

0 Tovább

Irány a Gardrób Közössági Vásár!

Még nem késő elindulni, hiszen egészen délután 5-ig vár mindenkit a Gödörnél a Gardrób Közösségi Vásár! A másfél éve indult piacon mások megunt, kinőtt, sosem szeretett darabjai között válogathatunk, ami másnak felesleges, az nekünk igazi kincs lehet! Én délelőtt voltam kint, és a képen látható két darabot összesen 1.800 forintért szereztem meg. Aki még nem tudja, mit csináljon egy ilyen esős délutánon, az vegye az irányt a Király utca felé, ahol a fedett passzázs alatt egy ilyen borongós napon is lehet kellemesen nézelődni!

fotó: Lilla

Időpont: 2014.04.26. 11-től 17-ig
Helyszín: Central Passage – Gödör Klub (1061. Budapest, Király u. 8.)
Az esemény a Facebookon! 

0 Tovább

Frissítő és stílusos: citromos-gyömbéres muffin

A borongós időben mi sem esik jobban, mint a tegnapi napsugarakra emlékeztető, finom citromos süti. A pofon egyszerűen elkészíthető citromos-gyömbéres muffint én citromos túrókrémmel bolondítottam meg.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek