Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyerjetek LSB táskát és Pocket Trailert!

A panyizsuzsi potyapénteken ezúttal egy Lilla Sellei Bags és egy Pocket Trailer keresi gazdáját! Nem kell mást tennetek, mint kommentelni az itt található posztot, valamint feliratkozni a panyizsuzsi márka hírlevelére, és már csak a szerencsében kell bízni!

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

0 Tovább

Gyerek pórázon

Külön látványosságnak számítunk, amikor Bálinttal megyünk vagy éppen jövünk a bölcsiből, mert míg ő a motorral száguld, én egy pórázzal teszek róla, hogy mindig biztonságba legyen. Azon kívül, hogy a nem gyerekesek jót mosolyognak rajtunk (kevesebb a megbotránkozó), már több alkalommal is kiderült, hogy erre a hasznos kis hátizsák-póráz kombóra bizony sok-sok gyerekes szülőnek lenne szüksége. Lépten-nyomon leszólítanak anyukák és nagymamák, hogy honnan van ez a szuper aranyos kiegészítőnk! A LitteLife-tól.

fotó: Lilla

0 Tovább

Bringatúra a Római-partra 1.

A vasárnapra beharangozott rosszidő miatt (ami láthatóan meg is érkezett) kimaxoltuk a tegnapi szombati napot. Majdnem a Normfafától kitekertünk a Római-partra, azzal a céllal, hogy néhány órát a Fellinin ejtőzzünk.

fotó: Robi (Gopro)

0 Tovább

Esernyő babakocsi kell! De milyen?

Sokáig azt hittem, nincs szükségünk új babakocsira, pedig dehogynem! Jó néhány hónapja felötlött bennem a gondolat, hogy jó lenne egy praktikusan kicsire csukható esernyőkocsi... De milyen? Pont ugyanolyan tanácstalan voltam, mint az első babakocsi vásárlásakor.

A Hauck babakocsink az első hónapokban még a mózeskosár résszel

1 Tovább

Az 50-es évek újra szexi!

Az 50-es évek felszabadult strandolásaival teljesen összeforrt a bikini, hiszen akkor vált Amerikában széles körben elfogadott viseletté. Nagyanyáink korában még hatalmas, köldököt takaró fürdőruhaalsók számítottak divatosnak, és ez a bizonyos szempontból szexi ruhadarab 2014-ben ismét divatosnak számít majd. Én már be is szereztem az enyémet az Asos-ról!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek