Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Deszkás táskák cruiser-ekhez 2.

Van az úgy, hogy az ember beleszeret egy anyagba. Ez történt velem legutóbb az Ikeában is, amikor megláttam a MARGARETA nevet viselő, fahasábos mintájú textilt is. Hátizsák készült belőle, persze deszkatartós.

fotó: Lilla

0 Tovább

Unod már a kismotor lehetetlen cipelését?

Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat (persze praktikusan már hátizsákot veszel), és még a kismotort is, esetenként pedig ezt megspékeled egy bevásárlószatyorral? Ez csak egy átlagos kép egy átlagos anyuka átlagos napjából. Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a kismotoron nincs fogás, állandóan kicsúszik... Gyakorló anyukaként nekünk ebből lett elegünk, és erre a problémára kerestünk egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer.

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

0 Tovább

Amikor Lomoval fotózom 3.

Itt a harmadik rész, ezúttal nem négy, hanem csak két képpel. De azt hiszem kezdek ráérezni a gépre, meg arra, hogy milyen minőségű filmmel érdemes fotózni vele.

fotó: Lilla

1. Hétvégi ejtőzés a Duna parton, 2. Dolgozik a Pixel Művek

Amikor Lomoval fotózom 1.
Amikor Lomoval fotózom 2. 

0 Tovább

Irány a Gardrób Közössági Vásár!

Még nem késő elindulni, hiszen egészen délután 5-ig vár mindenkit a Gödörnél a Gardrób Közösségi Vásár! A másfél éve indult piacon mások megunt, kinőtt, sosem szeretett darabjai között válogathatunk, ami másnak felesleges, az nekünk igazi kincs lehet! Én délelőtt voltam kint, és a képen látható két darabot összesen 1.800 forintért szereztem meg. Aki még nem tudja, mit csináljon egy ilyen esős délutánon, az vegye az irányt a Király utca felé, ahol a fedett passzázs alatt egy ilyen borongós napon is lehet kellemesen nézelődni!

fotó: Lilla

Időpont: 2014.04.26. 11-től 17-ig
Helyszín: Central Passage – Gödör Klub (1061. Budapest, Király u. 8.)
Az esemény a Facebookon! 

0 Tovább

Deszkás táskák cruiser-ekhez

A hagyományos deszkákon guruló srácoknak készült táskát már itt láthattátok, és nemrég elkészült a főként lányok által használt, mini cruiser deszkákhoz passzoló párja. A táskát tesztelés közben, a Velencei-tó partján tett gördeszkás túránk alatt kapta lencsevégre Hubai Orsi a Pixel Művektől.

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek