Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor Lomoval fotózom 4.

Itt is a Lomo fotósorozat negyedik része, ezúttal pedig nyolc képpel. A fotók különböző hétvégéken, különböző bringatúrákon készültek.

fotó: Lilla

1-2. Szentendrei sziget, 3-4. Pázmánd és környéke

0 Tovább

Irány a Gardrób Közössági Vásár! 2.

A jövő heti Gardróbon én is árulni fogok, de azért nem bírtam ki, hogy ezen a héten is ne nézzek ki. És milyen jól tettem! A múltkori csipkeruha és bőrtáska után, ezúttal is sikerült szuper áron szereznem egy nagyon egyedi szabású ruhát, valamint egy mindig hasznos kis válltáskát. Tehát most is arra buzdítok mindenkit, hogy délután 5-ig látogasson ki a Gödörnél található közösségi vásárra.

fotó: Lilla

0 Tovább

Ki lesz a Pocket Trailer arca?

Keressük a Pocket Trailer arcát, és ennek során gazdára talál két motorhordozó, valamint a Pixel Művek jóvoltából egy gyerek fotózás is.

0 Tovább

Én, mint illusztráció

Nemrég megjelent Lakatos Márk legújabb könyve Te & Én címmel, amiből kaptam is egy tiszteletpéldányt a kiadótól. Hogy miért? Mert a Balla Vivienne divatfotós által rólam, a SFB számára készített fotók közül kettő is belekerült a könyvbe illusztrációnak.

0 Tovább

Pocket Trailer oktatófilmek

Hódító útjára indult a Pocket Trailer, a kismotorra és futóbringára szerelhető pánt. Orsi barátnőmmel készítettünk is egy-egy instant videót, amiben bemutatjuk, hogyan is kell a motorra és a bringára felcsatolni a pántot, hogy aztán a cipekedés könnyebb legyen. Itt a motoros verzió, a tovább után pedig a futóbringás.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek